shopping - en drog

man kan lugnt säga att det där med shopping är en drog.
detta kommer bli ett ganska känslosamt inlägg, i alla fall för mig.

innan när allt har varit jobbigt eller när jag och paul har bråkat eller tjafsat eller när jag bara har mått dåligt av någon anledning, så har jag köpt godis för att komma till ro och trösta mig. tror att det är ganska vanligt hos många människor att man tröstar sig på det sättet. dock har jag kommit ifrån det, och det är jag grymt lycklig över. jag tröstäter inte längre. men det har kommit något annat som har ersatt det istället.
jag shoppar!!! betyder det att jag är en shopoholic???
det är inte så jättebra det heller men det är tusen gånger mer hälsosamt. det är ett steg i rätt riktning i alla fall. idag har varit en sån dag då jag har varit lite ledsen och besviken och jag körde förbi väla för jag skulle kolla lite på såna handtag till köksluckorna. sen familia blev det också, för jag skulle se om klockan fanns kvar på ur&penn, men det gjorde den givetvis inte. så det blev en sväng in på gina tricot och på cubus istället. här kommer mina fynd.

svart midjebälte Gina Tricot 49:-

nätstrumpebyxor (ska kanske klippa av dem till leggings) Gina Tricot 29:-

big T / tunika Gina Tricot 49:-

finstickad tunika Cubus 70:-

sen när jag var inne på cubus så var det ju givetvis rea bland herrkläderna också och jag hittade två supercoola t-shirts som paul skulle gillat, dem var inte dyra så jag köpte dem till honom. snällt av mej va?!
gillar speciellt den undre av dem med texten: okay to be lazy. det passade så otroligt bra in på honom! han kommer asgarva när han ser den. hihi.

t-shirt till paul Cubus 40:-

tshirt till paul Cubus 40:-

i natt har jag faktiskt sovit hemma i min egen lägenhet i ängelholm. egentligen skulle jag till mamms och papps i natt också eftersom jag ska jobba nu klockan fem. sover ju alltid där mellan jobbdagarna, men paul och hans kompisar var ute i helsingborg igår och jag agerade taxi hem. det var lite onödiga mil och onödig bensin men vad gör man inte. är man snäll så är man!

nu ska jag mest bara packa ihop mina saker och kela lite med doris. sen bär det iväg till lund för ännu en jobbnatt! :)
har en auktion på tradera som emilia ska hålla koll på till mig. har budat på en ny mobiltelefon, hoppas jag får den billigt. har satt ett maxpris på 700 kronor, blir det mer än det så skiter jag i det. men gud vad lycklig jag kommer bli om jag vinner auktionen. ska visa bild på den imorgon i så fall! :)

puss o kram


Jebus

Jag lider av samma problem. Eller, lider kanske är fel ordval för det vet jag ju inte om DU gör, men jag gör det iallafall.



jag köper jättemycket varenda dag och det tär både på ekonomin och mina relationer. Ibland när jag vet att jag inte borde så kan jag faktiskt gömma sakerna jag köpt för mina nära och kära och sedan plocka fram dom senare och säga "Men de där skorna har jag ju haft i evigheter!"



Många som ser det som ett lyxproblem, men det är ju typ som en drog faktiskt.. Det är ju ett beroende..

Jag har börjat göra annat nu istället för att gå på stan när jag är lite ledsen, föär när man är ledsen har man ju en tendens att tröstköpa grejer, "för den ÄR ju faktiskt på rean och jag BEHÖVER en sån och den ÄR billig!"



Hoppas du kommer över det!

Sjukt snygga grejer du köpt by the way.

Vill ha, haha! :D

2009-07-26 @ 16:53:59
Bloggadress: http://Jebus.se

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0