tvättstugan på schemat

javisst, ni läste rätt. idag har det varit tvättstugan för hela slanten. riktigt tråkigt. men det är sånt som måste göras. riktigt illa var dock att torktumlaren som jag stoppat våra kläder i var sönder, och det upptäckte jag inte förrän jag skulle hämta mina kläder igen när tvättiden var slut. istället för torra så var dem dyngsura. gissa om jag blev förbannad. fick använda dem andra två torktumlarna i 40 minuter in på nästa tvättid, och det tråkigaste var att jag fick sitta i tvättstugan och glo hela tiden, för annars hade jag inte kommit in där sen. tråkigt som fan. deprimerad blev jag. det är sånt som killar aldrig hade pallat. men vi tjejer känner att vi måste göra det så vi bara gör det fast det är tråkigt. så funkar världen.

sen nu i eftermiddag så blev det att handla mat och laga mat för mina föräldrar har varit på besök ikväll och käkat middag. mamma fyller ju 45 år idag. bjöd dem på taco och hemgjord jordgubbspaj med vaniljvisp. mumsigt! har lite paj kvar som paul kan ta med på jobb imorgon, det retar alltid någon av hans arbetskamrater. hehe.

imorgon blir det antagligen landskronakarnevalen. men nu bangade kanske emilia och elis ur. tråkigt. men vi får se hur det blir. vi skulle höras nu ikväll, men hon har säkert gått och lagt sig så jag får ringa imorgon när jag vaknar.

nu har jag och paul precis sett ett avsnitt av prisonbreak och det är fortfarande spännande, dock var första säsongen bäst, men det är fortfarande lika bra. man vill ju veta vad som händer och hur det går till och allt sånt. skitbra är det. är helt såld. men nu ska jag faktiskt ta en dusch och sen lägga mig.

nattinatti.



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0