äntligen lite uppdatering i text



vilket hemskt jävla väder det är ute. har spöregnat hela dagen idag, och nästan hela dagen igår. hur tråkigt som helst. kan man bli annat än deprimerad, och stackars alla som tar studenten idag och imorgon. fan va trist.

igår när vi var på ullared gjorde jag vid mina naglar. superfint med lösnaglar. där satt en sån person från ett företag och gjorde vid dem gratis om man köpte ett paket från hennes företag. och det gjorde jag, och det kostade bara 33 kronor. helt sjukt. så nu är mina naglar superfina. eller vad tycker ni?
och här kommer även en bild på emilia som är tagen på mcdonalds parkering i varberg på vägen dit!
idag har jag mest tagit det lugnt på dagen. har lagat supergod middag som vi ska äta resterna av till lunch imorgon. nämligen fläskfilé med mangochutney-sås. mums. receptet hittar ni här.
sen när paul körde till sitt extrajobb körde jag till väla för att träffa min kära vän rebecka. hon jobbar utomlands som reseledare för fritidsresor så hon är typ hemma på semester och åker igen på måndagmorgon. och vi mååååste hinna ses innan dess och idag var typ enda dagen. så idag har vi haft en mysig dag med letande av kläder till henne och studentpresenter till anton och niklas och fika på mcdonalds. supermysigt. har verkligen saknat henne och kommer sakna henne enormt mycket nu när hon åker igen. men huvudsaken är att vi hunnit ses nu när hon är hemma. :)
sen när jag var hemma i ängelholm igen så körde jag in om maxi och köpte två blombuketter och kort, en till niklas och en till anton (som paul ska på studenten till), så slipper man ut i ruschen bland alla sistaminutare imorgon.

nu när jag kommit hem har jag rensat lite i min garderob och lagt upp annonser på tradera. ni hittar dem här. har aldrig sålt något på det sättet innan så det är bara att hoppas att någon budar och att man får sålt det. har ju inte satt speciellt höga priser. gå gärna in och titta. :)

imorgon är det student för hela slanten. niklas, min fina barndomsvän, tar studenten från byggprogrammet i kävlinge så jag ska hem till honom och fira det. sen ska jag vara taxi till dem på kvällen/natten. så jag ska faktiskt med in till stan och träffa folk jag inte har träffat på länge. det gör ju ingenting att man är nykter. man kan ha skoj ändå.

nu ska jag plocka ihop mina saker jag köpt och lägga in dem i garderob och så. sen ska jag sova.

puss o kram


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0