årets första havsbad!

gud vad härligt det var. supermysig. men först ska jag berätta om något helt annat, men som är minst lika mysigt faktiskt. när jag gick upp idag kom jessica hem till mig, synd vi inte ses megaofta för hon är en skitbra vän faktiskt, och nu har hon ju flyttat närmare mig så det blir hur mycket lättare som helst. :) hennes mage hade blivit större än sist vi sågs, nu ser man verkligen att det är en liten bebis där inne och man kan till och med känna den. mysmysmys.

så fort jag hade gjort vid mig begav vi oss ner till stan för att gå en sväng och käka lunch. åt på telegrafens uteservering på stortorget och gud så gott det var, riktigt längesen jag åt något så utsökt. pasta med grillad kycklingfilé och pesto blev det för min del, och jessica mumsade på grillad fläskfilé med pommes och bearnaisesås. hennes sås var sjukt krämig, jag har alltid undrat hur restauranger gör den där såsen, den är verkligen en klass för sig.

grillad kycklingfilé med pasta, pesto och grönsallad *mums*

grillad fläskfilé med pommes, bearnaisesås och grönsallad *mums*

jessica mumsar i sig av den utsökta maten

jaaa, som sagt, det var enormt längesen jag åt något så gott. och jag som gått och dragit mig för att tillaga och äta pesto, till vilken nytta, bara för att sen komma på att det är megagott. haha, nu kommer vi käka det i vårt hem oftaofta. men inte så ofta så man tröttnar, men jag ska helt klart få paul in på den banan också. det är ett som är säkert!

och just som vi sitter här i det fina vädret och äter så ringer paul och berättar att han ska vara med i bygglov i helgen, det som går på TV4. haha. hans chef hade fått ett jobb åt dem och paul, min pappa och en kille till ska vara med. haha. så min paul ska bli tv-kändis nu. men gud, han måste ta autografen av den snygge snickaren till mig. ni vet han som var med i letsdance. haha. het som fan är han. men min paul kommer ändå vara finast. :)

sen när vi ätit glass på konfektasken kom paul och hämtade oss och vi körde hem. jag ställde mig och lagade mat åt honom medan han körde ner till posten för att hämta ut sitt paket med den nya datorn. svindyr. men gud så glad han var när han kom hem. och ännu gladare kommer han att vara den dagen han får igång skiten och den fungerar ordentligt. men det vet man aldrig hur länge det kommer att ta innan dess. haha.

sen var det dags att packa träningsväskan, för när jag kört jessica hem var det fotbollsträning som stod på schemat. men gud så fel jag hade. först hittade jag inte mina fotbollsskor och värsta paniken fick jag. letade verkligen överallt, hemska tanke. det är dem skönaste fotbollsskorna jag någonsin haft så dem fick bara inte va borta. jag vet inte vad jag hade gjort om dem inte kommit fram, hade troligen köpt ett par precis likadana nya. haha. fantasilös jag är, men dem är enormt sköna och jag tycker att dem är skitsnygga också.
men i alla fall, jag fick ringa runt till allt och alla kändes det som, och sen till slut var det hon som sitter på kansliet på skäldervikens idrottsplats som hittat dem inne i domarrummet där. och gud vilken lättnad. men allt bara klabbade hit och dit med allt så jag hann inte ens sticka till träningen. jag som sett fram emot det så enormt mycket. men nejdå, allt ska klabba för mig. åååååh, arg var jag dessutom.

så när jag kom hem till ängelholm igen så körde jag hem och tog på mig bikini och hämta min älskling, så bar det iväg till skälderviken för att hämta upp mina skor och sen ner till stranden för att bada. jag trodde aldrig att jag skulle göra det, men gud så skönt det var när man väl doppat sig. men innan dess kändes det som att benen skulle domna bort för att det var så kallt. men det var sjuuuukt skönt. paul den fegisen frös som en liten gris. haha.
sen när vi kom hem så var vi lite ovänner, för det hade blivit en fläck av saltvatten i sätet där jag suttit, eftersom jag varit blöt innanför kläderna. skitsur blev han. men det tog ett tag att få honom på gott humör igen, men det gick. sen tittade vi på prisonbreak och mös massor. sen gick han och la sig och jag tog hans bilnycklar och lite rengöringsmedel och gick ut och fixade fläcken i hans bil, så kände jag att jag ville vara lite snäll också så jag tog och körde upp till washacar och tvättade den också. han har gnällt länge nu att den ser hemsk ut men att han inte hinner tvätta den. jag till och med dammsugade den och polerade instrumentpanelen, vilken snäll flickvän jag är va?!

nu ligger han och sussar så sött medan en annan har betalat räkningar och så. ska faktiskt gå och lägga mig nu också för jag är megatrött. imorgon ska jag ner till stranden och bada igen. ska faktiskt vänja mig vid det så jag inte är en sån enorm badkruka i fortsättningen, för det var faktiskt ganska skönt sen när man väl doppat sig. :)

nattinatti!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0