lunch med mina underbara flickor!



idag har jag fått gjort en hel del, dock inte vettiga saker som jag hade tänkt här hemma men ändå. vaknade och stack direkt bort till skånebil för att få kollat skadorna på min bil, dem fotade den och så. det kommer kosta 10 000:- plus moms så det blir inte fullt så mycket som vi trodde, men ändå mycket. fick en tid då jag ska lämna in den, den 22e juni kl. 07.00. som tur är har jag ju en annan bil under den tiden den är borta. :)

efter det var jag en sväng på ÖB och snackade med emilia, sen körde jag och hämtade lina i munka. sen lunchade vi alla tre och hade supermysigt. dem är verkligen fina vänner, är glad att jag träffat dem.

sen klockan tre kom hon tanten som körde på mig tillsammans med sin gubbe, och vi skrev papper och så som vi ska ge till försäkringsbolagen. dem var faktiskt trevliga. 74 år var tantan. ganska gammalt, hon ska fan inte ha körkort egentligen. tydligen så hade det hänt tre gånger tidigare på kort tid att hon backat på någon. det är fan inte bra alltså. haha. menmen. huvudsaken är att jag får bilen lagad och slipper betala något.

nu har dem gått och lina kommer snart igen, och paul kommer snart hem från jobbet. då ska vi äta sallad. jag med räkor och dem med kyckling. mums vad gott det ska bli. paul ska även köpa med sig minibaguetter hem som vi ska baka i ugnen och ha till. yummy!

sen ska jag och lina antagligen se på film, i taket lyser stjärnorna, lina sa att den skulle va bra. har fixat hem den till henne! :)

nu ska jag börja på maten.

pusspuss!


Sandra

Sv: Visst, jag kan hjälpa dig att gör en header. Det är ju snart sommarlov så då har jag tid :)



Skicka ett mejl till [email protected] om du fortfarande vill ha hjälp med att fixa en header :)

2009-06-09 @ 19:11:32
Bloggadress: http://trixans.blogg.se/

Emilia

Jag e glad av att ha funnit dig osså =) Gillar dig skarpt.. & du.. Va mkt vi tycker lika på hihihiiii.. Pussar

2009-06-10 @ 18:23:54

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0