matchrapport: Kvidinge - Vejby 10/6-09

redan på dit ägen bådade det inte gott då det ösregnade hela vägen dit, men väl framme i kvidinge var det faktiskt uppehåll. som tur var. fast det kom sen, i mitten av första halvlek och regnade halvleken ut, sen var det uppehåll hela andra, så det var ändå skönt. fast då var man redan blöt. haha.

innan match skedde ett litet missöde, då huvuddomarens skitstarka liniment råkade spillas ut på golvet och jag trampade i det med mina strumpor. illa ila. jag hade inte en aning om vad som skulle vänta på grund av detta. under hela matchen och fortfarande nu ikväll har jag riktigt ont under fötterna, det känns som det sticker och dem är liksom domnade och så kyler det. skum känsla. fastän jag har duschat så känns det så, det har alltså inte gått bort. sjukt.

jag hade alltså sjukt ont i fötterna hela matchen, vilket medförde att jag inte riktigt hann med i alla löpningarna. men det gjorde inte så mycket som tur var, jag missade personligen inte något avgörande och inte en enda offside. det är jag ganska stolt över, jag har gjort mitt jobb i alla fall.
huvuddomaren som jag dömde tillsammans med idag går inte riktigt jämnt upp med mig. vi har lite annorlunda domarstil, han och jag. jag höll inte med om alla beslut och så och var förvirrad ibland. men jag la mig inte i utan gjorde det jag skulle, så var det ingen som kunde klaga på mig i alla fall och det blev ju bra i slutänden.

bortalaget vann med fullt rättvisa 0-3. det kunde dessutom ha blivit mer. tyckte verkligen att dem hade riktigt bra spel och spelade ut kvidinge många stunder. hade dem bara satt sina chanser hade resultatet blivit betydligt högre. kvidinge hade inte särskilt många farliga anfall och det var en svängig match med mycket kontringar och så.

efter matchen fick man fika i klubbstugan! :)

Sandra Nilsson 133410


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0