midsommarfirande!

årets midsommar var faktiskt lyckad. jag är inte den peronen som tvunget vill på värsta festen och supa som fan bara för att det är midsommarafton. nejdå, det duger mer än väl för mig att umgås med familj, nära och kära och bara ha det trevligt och äta midsommarmat och massa sånt som man brukar göra. och igår var en typisk sån midsommar. gud va trevligt det var. älskling var också med!

på morgonen när vi gick upp bakade jag bullar på den degen jag gjort kvällen innan, dem blev inte jättebra, men fullt ätbara när dem var nybakta, det var värre sen. haha.

hur mysigt som helst med nybakade bullar till frukost

paul njuter av mina bullar, eller gör han?!

lite fjant vid frukostbordet hör till. hihi.

sen var det bara att göra vid sig för att bege oss till berne & kristina utanför röstånga, på vägen var vi inne på netto i klippan och köpte en midommarblomma till kristina och liten present till min kära kusin fredrik som klarade körkortet dagen innan midsommarafton. congratulations cousin! :)
väl framme var det dags för fika, det blev tårta, kanelbullar och chokladdoppade jordgubbar. mums! det kommer jag definitivt göra själv några gånger sen, det var verkligen supergott.
sen spelade vi ett megaroligt spel som heter brainstorm, killarna mot tjejerna och dem vann, men det var bara för dem fick världens lättaste kort. haha, eller så är dem helt enkelt mer allmänbildade fast det ska vi ju inte erkänna. haha.

fredrik i dem fula brillorna som tillhör spelet

pappsen ser för rolig ut!

paul i dem fulaste brillsen!

spelet brainstorm!

min moster marie lärde mig att vika en båt av servetter, superduktig är hon på sånt hemmafix. sen fick jag lära paul, och ska inte han vara bäst då eller?! jo, för han tar flera servetter och viker en mycket större båt. men den blev fin. han kan om han vill!

stor båt vikt av servetter

efter spelandet åt vi jordgubbar, och mums vad det var gott. alla hade vi med oss våra egna jordgubbar som vi då åt med antingen ovispad grädde eller vaniljglass. finns det något bättre?!

paul åt jordgubbar med vaniljglass

jag åt jordgubbar med grädde och socker på *mums*

min kära lillebror hjälpte mig att fixa spotify också igår så nu har även jag det eftertraktade programmet. weeeeiii! så det blev allmän samling i köket. jag och paul fick även varsin keps av berne, jag fick en valtra/valmet-keps och paul fick en lantmännen maskin-keps. haha. sååå ful. han ser ut som en bonne i den.

bonna-paul och fredrik

ser han inte ut som en redig bonne så säg!!! haha

senare på kvällen blev det dags för lite gottebord, som då fallit på min och pauls lott att ordna, eftersom vi hade lite knytkalas med maten. såhär ser en del ut av det. farligt mumsigt!

blandgodis från netto, OLW sourcream&pepper chips och U.S. American dip

tänkte jag skulle bjuda en bild på vad jag hade på mig igår. man ser inte så värst bra, men det är alltid nåt. haha. brukar ju inte visa såna "dagens outfit"-bilder men det kanske man skulle börja med, eller?!

svart tunika från New Yorker och blommönstrade leggings från Ullared

tyckte det var längesen jag la upp en bild på mig själv så varsågoda!

senare på kvällen när det var dags att köra hem stuvade vi in heeeela familjen utom simon i min lilla peugeot. haha. vi skulle fotat eller filmat för det var minsann en syn, och potential youtub-material. hahahaha. mamma och pappa satt bak, och fråga mig inte hur dem fick plats, jag förstår det fortfarande inte. men vi kom hem allihop helskinnade.
när vi kom hem till svalöv tittade jag och paul på prisonbreak innan vi somnade, såg hela tre avsnitt och det gjorde vi även nu när vi vaknade. mysigt. vi har verkligen fastnat i den serien, vi är helt beroende. härligt när man kan vara beroende av något tillsammans. hihi.

måste bara berätta. haha. mamma har hittat två par glasögon på mitt gamla rum här hemma hos dem, ett par solglasögon och ett par läsglasögon och vi har inte en aning om vems det är. hon trodde det var mina eller pauls. och igårkväll när vi kom hem var vi bara tvungna att pröva läsglasögonen på paul, och han såg grymt rolig ut. jag fick mig ett gott skratt. haha.

hahaha, alltid lika go och gla´ min paul!

nu har vi nyss kommit hem från byn, vi har varit heeela familjen och ätit mat på kockens restaurang här i svalöv. det blev pizza för min och pauls del. mums. sen efter denna syndiga helg måste allvaret med nyttig mat börja igen. bara för vi har ätit onyttigt denna helgen, betyder inte att vi ska fortsätta så. icke sa nicke!
mina föräldrar körde mot ängelholm för en stund sedan för att lämna paul hemma hos oss, jag ska snart packa ner min dator för att köra till jobbet. jobbar ju i natt och imorgon natt. på dagen imorgon ska jag ta itu med mina tradera-auktioner. har ju massa kläder som behöver skickas till olika ställen. fick sålt riktigt mycket ändå, är supernöjd.

ha en underbarkväll allihop!
nu ska jag bege mig till jobbet.

puss o kram!


ღ Milly ღ

Tittar in..

Vilken fin blogg du har..

Är allt väl?



Kram

2009-06-21 @ 20:54:29
Bloggadress: http://designbymilly.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0