morgondagen spikad

imorgon blir det FEST hemma hos mig. det kommer lite folk och vi ska supa till det och sen dra ut antagligen. fan va skoj det ska bli. ska bara ordna ihop lite grabbs också. det krävs. haha. skitkul tror jag det kommer bli i alla fall. och om allt går som det ska så kommer min kära lilla pp också. och det längtar jag extra mycket till i så fall. :)
det tråkiga är bara att jag måste jobba lördagsnatten. menmen. sånt får man ta. annars kan jag inte vara ledig nästa fredag ju och det måste jag när jag ska på student ju!

under dagen har jag inte gjort särskilt mycket. gick upp i hyffsad tid och åt frukost, sen busade jag lite med doris. sen körde jag i god tid till lund och gick en sväng på rusta för jag skulle köpa en sån slushice-maskin som dem skulle ha för 99kr men dem var slut tyvärr. så det blev bara att jag köpte airfreshner och diskmedel (luktar skitgott hallon-blåbär). sen var tanken att jag skulle prata med henrik på kontoret men han var inte där så får väl ringa honom på måndag istället.

nu sitter jag här med evelina på jobb och har det trevligt. alla trevliga minuter i telefonen förgyller tillvaron extremt. :) såå söt.

ska försöka få tag på paul också så vi kan bestämma lite närmare inför morgondagen. han får ju också dra hem lite vänner tycker jag. det är inte mer än rätt. :)

nu ska jag ringa sötisen.

puss o kram!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0