mysdag med underbara människor!



idag har jag umgåtts med emilia och hennes son. först fikade vi och såg madagaskar 2 och åt middag, sen efter mycket tjat drog vi ner till stranden och gud så mysigt det var. elis hade fått en typ surfingbräda för barn av mig och han älskade den. han kommer ha sjuukt mycket roligt med den i sommar. här kommer lite bilder och även en helmysig film från stranden vid hamnen i vejbystrand!




efter att vi varit på stranden åkte jag till skälderviken för att döma en match mellan skäldervikens herrar och kvidinge. matchrapport kommer senare.

har även varit och köpt jordgubbar till imorgon. svindyra har dem blivit nu igen. 45 kronor per liter. helt sjukt. menmen, det är ju så himla gott och dem får sålt dem oavsett vilket pris dem tar så det är klart dem tar betalt då, det hade jag också gjort. man är väl inte dum...

nu när jag kom hem så ville jag ner till stranden för att ta en promenad, men det ville inte paul. såå tråkig är han. så jag får väl sätta mig och se prison break för mig själv. för den tråkmånsen kan sitta och tråka bäst han vill. så det så!

tjingtjing!


Emilia

Ja denna dagen va underbar.. tack för att du "ploppa" upp i mitt liv.. du e underbar =)

2009-06-18 @ 21:11:44
Bloggadress: http://mammatillelis.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0