19 mars 2009

idag har jag varit gud så effektiv. gick upp vid strax innan tio, tog på mig joggingbrallorna och gick ner till statoil för att köpa ägg plus en liten extra runda. så oerhört fint väder. och det var verkligen uppfriskande och uppiggande, ska nog försöka göra det varje dag som jag är ledig. man blir så mycket piggare och man vaknar och mår bra. härligt.
sen kom jag hem och slängde ihop en sats muffins för jag ska ju ha besök sen, en gammal kompis kommer hit och tittar på lägenheten så jag tänkte bjuda på fika och så. det blev banan-choklad muffins med bitar av vit choklad, hoppas dem blir bra. hittade på receptet lite. hehe. men det blir nog underbart. här kommer en bild också. :)
(om det är någon som vill ha receptet så skicka iväg en kommentar till mig så slänger jag upp det)


sen så ska jag jobba ikväll ju så det blir väl att se någon film nu på dagen, kanske ut och gå. får se vad vi hittar på. nej nu måste jag göra vid mig. ska möta min kära vän vid tåget kvart över tolv. hann med att duscha också minsann idag. hehe. känner mig hypereffektiv. det är fan inte ofta jag är det. men det ska bli oftare, känner mig mycket piggare och gladare av det. fick till och med energi att diska direkt efter bakningen så köket ser spotless ut. :)
här kommer nytagna bilder av ögonstenarna.



Sandra Gee

Hej! Länge sen! Hur är det med dig gumman?

Men mig är allt kanoN!!! :P:D



Kram

Sandra Gee

2009-03-19 @ 14:33:40
Bloggadress: http://sandragee.blogspot.com

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0