5 mars 2009

idag säger vi grattis till sofie bengtsson som fyller 21 år. grattis!

inatt satt jag uppe heeela natten och bara kollade runt på internet och såg lite desperate housewives, mys! sen sov jag på förmiddagen. härligt. jag vill ju som sagt inte vända om dygnet. ska ju jobba imorgon igen. snackade massa med stoffe. han är för go!

sen när jag vaknade var det att hoppa in i duschen, och sen sticka ner till stan. var inne en snabbis på banken och sen på systembolaget och köpte lite cider och beställde sourz tropical blue. asgod är den. men den finns inte med på deras vanliga sortiment, bara som beställningsvara. kasst. för det är den godaste sourz där är. därefter var jag hos frisören och fixade till min ögonbryn. och det blev nog riktigt bra. för till och med paul såg att det var gjort och han kommenterade direkt att det var jättefint, utan att jag ens hade behövt säga att jag gjort det. och då är det fan bra. :) det är ju inte sånt som händer varje dag precis. hehe.

nu har vi nyss ätit tacos. såå gott. det blir alltid så bra när vi gör det. vi lagar det tillsammans. jag skär grönsakerna och han fixar med köttet. det kallar jag teamwork. :)
sen började simba gnälla och när vi tog upp honom för att försöka kolla om det var något fel på honom, som kunde vara orsaken till att han gnälla så in i bomben, så upptäckte vi att det satt skit kvar i rumpan på honom. stackaren. han hade svalt en hel bit torrfoder som inte ville komma ut och den satt fast där i hålet. stackare. paul hjälpte honom loss med den, sen blev han jätteglad. dem är så söta nu när dem springer runt i köket. riktiga gullegrisar. är såå avundsjuk på simon som ska ha snusan.

men nu blir det mys i soffan och se legend of the seeker. sen städning och packa väskan till helgen. ciao!


adam

jag fick aldrig något svar av han :S men jag flyttade istället linjen mellan inlägg och meny , de hjälpte :) Nu har jag tatt bort linjen helt . Så i ditt fall så vet jag inte riktigt hur man ska göra , tyvärr ! Ledsen jag inte kunde hjälpa dig :( ha de bra och kolla gärna på min blogg och prem.a ifall du känner för de ;)

2009-03-05 @ 19:41:16
Bloggadress: http://adamnilsson.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0