9 mars 2009

idag har jag definitivt inte gjort det som det var meningen att jag skulle göra. skulle städa lite här hemma. det ser ut som kriget efter att vi kom hem från göteborg. ullareds-kassar överallt och allmänt stökigt och smutsigt. och toaletten är inte städad på aslänge och det är dammigt och äckligt överallt. trivs inte alls när det är så. blev så deprimerad i förmiddags när jag vaknade så jag snackade lite med jessica sen tog jag bara bilen och körde till henne. :)
och mysigt var det. vi sjöng singstar, käkade pizza och hade allmän mysdag. är så himla glad för hennes skull. hon och jeff har köpt hus i bjuv och sen väntar dem dessutom tillskott i form av en bebis. :) ska bli såå skoj.

på vägen hem från jessica var jag in om på ikea för att köpa lite trådbackar till pauls alldeles egna garderob. han har ju så mycket kläder nu att vi inte längre kunde dela. sen köpte jag även två st tvättkorgar som passar asbra in i sovrummet. dem måste ju vara snygga nu när dem måste stå framme eftersom alla garderober används till kläder numera.

nu sitter jag bara här lite smått irriterad. pauls mamma kom hit precis med paul. känns så dumt att ta hem någon här när det ser ut som det gör. men det skiter ju han i. :(
men hur får det mig att se ut liksom? gillar det inte alls. nu ska jag vara arg i min ensamhet. kan ju inte ens se på film ikväll för hon ska ju sova på soffan. oooh så arg jag är. hade ställt mig in på något helt annat ikväll. aja. hejdå!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0