muffinsbak

ställde mig och bakade muffins för en stund sedan, nu står dem på plåten färdiga att mumsa i sig. skitgoda är dem. eller jag har ju inte smakat dem än, men blandningen låter skitgod. recept kommer här.

1 dl socker
75 g smält smör
2 ägg
2,5 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
3 msk vaniljsocker
5 msk dumleoboy
1 banan
½ vitt blockchoklad

man blandar socker och smält smör till en jämn blandning med elvisp, sen slänger man i äggen och blandar igen. därefter resten i en enda röra och blandar tills det är som en jämn smet. men den kommer såklart ha klumpar av vit choklad. men det är bara gottit sen när det är klart. sen ställer man in dem i ugnen som är 200 grader i ca 15 minuter. och på den här satsen blir det som det syns på bilden ca 6 st stora muffins. formarna jag använt är stora amerikanska muffinsformar.

ja nu över till något helt annat. på torsdag kommer simbas nya ägare och hämtar honom. han ska bo hos en barnfamilj nere i malmö. det är en gammal klasskamrat från bevakningsutbildningen som ska ha honom. och doris ska lämna oss på fredagförmiddag, för då ska jag köra med henne hem till mina föräldrar i svalöv. gud vad vi kommer sakna dem. så här kommer lite nya bilder på dem som jag tog idag. visst är dem söta?!?



och även en på deras mamma ;)
måste även visa en bild på ljusarrangemanget som jag gjorde igår efter att jag och lina varit och handlat. superfint blev det. eller ja, det duger åt oss. man kan helt klart göra snyggare men det passar på vårt köksbord, och så doftar det svagt vanilj. det gör ju inte saken sämre heller. ;)


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0