fylletaxi

nu har jag precis kommit hem. har varit fylletaxi åt micke på securitas, där jag jobbade innan. han ringde precis när sista avsnittet av desperate housewives var slut och frågade om jag ville hämta honom i helsingborg. och jag tänkte, att ja det kan jag väl göra. han hade festat i ystad med fick migrän och tåget gick inte längre än till helsingborg förrän en timme senare. klart man ställer upp, han lovade att vara fylletaxi åt mig en annan gång.
vi stannade till på stattena på vägen hem för han var hungrig och vem såg vi där om inte paul och anders. så jag fick en trevlig pratstund med dem på köpet. (och lite pussar) och det blev ju jag glad för. :)
nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. ska ju upp cptidigt imorgon, ska ju öppna på 7eleven. trååååååk. men det är nog bättre det än att jobba kvällen och stänga istället, då hinner jag inte äta middag med paul, vi ska ju grilla imorgon. och så har vi ju ett avsnitt till av legend of the seeker. det måste vi se ju. och imorgon passar utmärkt till det, så det blir bäst så. men jag är inte trött ju. :(
men nu blir det godnatt!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0