härligt solsken idag

riktigt soligt och mysigt väder har det varit nu i eftermiddag och ikväll. det var lite regnigt innan idag, men sen blev det skitfint när jag kollade på matchen och så. vi vann faktiskt över teckomatorp med 4-2. hihi. strålande solsken med en strålande match och riktigt varmt. kan det bli bättre?

efter matchen så stack jag till lina i klippan och snackade lite och hängde mest. bestämde att dem skulle komma till mig sen och se på film, lina, emma och robban. :) trevliga folk.
fick även pratat med han som ska vara huvuddomare när jag gör min säsongsdebut som domare på tisdag. skitskoj ska det bli. måste bara ta mig till helsingborg så jag kan hämta mina nya kläder, min domarfadder har ju dem. men jag har inte fått tag på honom, har försökt i flera dagar nu.

i alla fall, nu ikväll så har vi käkat middag. kycklingfilé med wokade grönsaker, ris och currysås. supergott blev det. känns dock som att vi har ätit det hyffsat ofta den senaste tiden. men det går så snabbt att göra och det är saker man nästan alltid har hemma så det är lätt som fan.

lina och jag har haft lite hemlissnack nu ikväll. hihi. jag och frugan. hon är sugen som fan på att hänga med och träna fotboll. ska fan försöka dra med henne. hade varit sjukt kul. det är ju hur nära som helst till där hon bor också. :)

men nu ska jag faktiskt göra iordning lite i sovrummet, sen är väl förhoppningsvis det nya avsnittet av legend of the seeker färdigladdat så man kan se det. ska blir spännande. tror att det är allra sista avsnittet dessutom, kommer sakna det som fan. nästan så man ska dra ut på att se det eftersom det är så bra. hehe.

men hejdå!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0