sängen kallar

då var man hemkommen från jobb och har en kallande säng inne i sovrummet. härligt ska det bli att inta den. känner riktigt hur den bara vill att jag ska lägga mig på kudden och krypa ner under det mysiga täcket. (helst tillsammans med min älskling dock ♥)

det har faktiskt varit en ganska trevlig kväll på jobbet. har som sagt jobbat ganska många timmar ensam men jag känner verkligen att jag fick gjort allt jag skulle och det var hur fint som helst där när jag gick därifrån. är supernöjd.
fick dessutom besök av en vän också som kom och bad om ursäkt för en sak. vad vill jag inte ta upp här, men fick en bra ursäkt och såg verkligen att han menade det, så var hur nöjd som helst efter det.
en annan höjdpunkt under kvällen var när pappa kom och hälsade på och vi snackade lite. blev faktiskt sjukt glad. fast man inte alltid vill erkänna det så saknar jag min familj riktigt mycket nu när jag har flyttat hemifrån. det var faktiskt över ett år sen jag flyttade och det känns verkligen inte som om det var såå längesen. det känns som att det var igår. saknar dem grymt mycket i alla fall, det var det jag ville ha fram.

just nu sitter jag och paul och kollar igenom lite gamla bilder på gosan på datorn i vardagsrummet. såå söt är hon, speciellt var hon det när hon var liten. vi har verkligen världens bästa katt. det finns ingen bättre än hon!

usch vilken fotsvett jag har. haha. det luktar hur mycket som helst. men det är bara för jag har jobbat en hel massa timmar i mina jympaskor. då luktar det bajs.
men dem ska tvättas nu och sen ska jag lägga mig. nattinatti!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0