sliten efter jobb

i fredags blev det en ganska jobbig natt på jobbet. fick massa krossade rutor på en skola så det tog en jävla tid, fick jobba över och grejer, vilket resulterade i färre timmars sömn. menmen. klart man ställer upp och jobbar över. :)

det är därför jag inte har uppdaterat, eftersom jag varit såå sliten så jag inte ens har hunnit sätta igång datorn. och då är det minsann illa.

men ett par saker har i alla fall blivit bestämda den här helgen.
-  på tisdag ska jag fika med en kompis som heter emilie, skittrevligt ska det bli.
-  nästa fredag blir det fest hemma hos mig. välkomna kära vänner...
tror det kommer bli skitskoj med lite fest nästa helg. har redan fått besked från några roliga vänner att dem kommer, så jag tror faktiskt att det kommer blir superlyckat. inte riktigt samma folk som det varit dem andra gångerna vi har haft fest, men jag tror det blir kanon!

just nu sitter jag ute på mina föräldrars nybyggda uteplats som verkligen är superfin. riktigt skönt att vara ute i det fina vädret. det är inte bara det att det är varmt allmänt, utan vindarna som blåser är också varma. helt sjukt, det är ju bara maj månad. undrar hur varmt det kommer bli sen i sommar eller har vi fått vår sommar redan så det blir regnigt sen?!? det hoppas vi verkligen inte. jag har enorma förväntningar på den här sommaren, har redan bestämt massor med saker med olika vänner. längtar.

nu ska vi snart äta mat hela familjen. ska bli trevligt. det var såå längesen. pappa håller på med den och mamma ligger i solstolen här bredvid, vi bara väntar på att det ska bli klart.

nej minsann. nu ska jag hänga lite på bloglovin. tjingeling!


Gynning

Tack så mycket!! Vi har haft en underbar resa med 30 graders värme och strålande sol.

Hoppas allt är bra med dig vännen!

2009-06-01 @ 11:38:22
Bloggadress: http://frokengynning.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0