totalt oplanerad kväll späckad med otrevligheter




lina skulle komma hem till mig innan ikväll och äta pannkakstårta med oss och fira pauls födelsedag lite, men så får jag bara ett sms där det står jag har krockat. jag blev helt chockad. slängde mig ner i bilen och körde till helsingborgs lasarett. var sjukt rädd och orolig på vägen in att jag också skulle krocka bara för att jag var så skakig på vägen dit, så körde hur försiktigt som helst. men det var bara det att det var nästan omöjligt att hitta en parkering i den delen av helsingborg, för samtidigt var det derbymatch mellan hif och mff inne på olympia. så jag fick parkera helt långt bort ifrån akuten. hade helt ont i magen hela tiden och var helt orolig och så.
när jag kom in fick jag först inte ens träffa henne, som mitt hjärta slog. men sen träffade jag henne och hennes mamma, som jobbade som turligt nog jobbade kväll. hon klarade sig fint med bara lite smärta och så, inte så lite egentligen men det var en väldans tur att det inte blev värre.
det var inte ens hennes fel, det var en tant som kört ut framför henne, vi träffade tanten också på vägen ut från akuten, stackars tant egentligen. hon var helt förstörd och mådde jättedåligt över det som hänt. stackare. men ändå, man måste väl fatta att man ska stanna när man har väjningsplikt om man har körkort, eller hur? skjutsade i alla fall lina till andy innan, han skulle ta hand om henne ikväll.
så kvällen spenderade jag med en väldigt fin vän på helsingborgs lasarett. en tidningsartikel om händelsen finns här.


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0