dagens outfit!

har inte orkat med att bara ligga och slappa hela dagen. gjorde faktiskt vid mig. inte för att jag ska någonstans, är ju sjuk. men mest för att ha något att göra. kan ju inte gå omkring i morgonrock eller pyjamas hela dagen heller. ska faktiskt iväg och handla mjölk och pålägg sen bara. man kan ju vara påklädd och så för det tycker jag.
såhär ser jag ut idag i alla fall! tyvärr blev bilden lite suddig, men det går väl ändå, fick inte till någon riktigt bra. bilden ser verkligen skitkonstig ut, menmen. det får gå!


svart stickad bolero Ellos rött långlinne Ullared
svarta leggings H&M svarta overknee-stövlar i mocka Ellos



Emmelist

jag vet faktiskt inte... googla å se om du hittar det. borde ju finnas :D

2009-11-02 @ 16:16:02
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

adam

ser knappt



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-11-02 @ 16:54:56
Bloggadress: http://adamlagerstrom.blogg.se/

Elin

Jag brukar alltid börja sova med strumpor när jag känner att en förkylning är på gång :) Det brukar funka! ;) Det beror väl förmodligen på att om man blir kall så försämras immunförsvaret och förkylningen bryter lättare ut. :)

Snygg outfit! Är så sjukt tråkigt att gå runt i myskläder hela tiden! Jätteskönt i början med efter ett tag får man nästan panik! Då är det skönt att klä upp dig lite :)

2009-11-02 @ 17:07:02
Bloggadress: http://elinlonnfors.blogg.se/

veronika

Jaa men precis en sån storlek vill jag ha på min gran oxå, alldeles lagom. Måste jag iväg och kika, rosa lät ju lockande eftersom jag är tokig i rosa men tror faktiskt inte jag skulle tycka det va sådär supersnyggt! Känns nästan patetiskt :)



Idag har jag bara jobbat och nu sitter jag hemma och slappar i soffan ska snart bädda ner mig och sova. Du varit ute på något tok då? Mer än handla pålägg ;)

2009-11-02 @ 20:25:19
Bloggadress: http://veronikascrib.blogg.se/

Linn

sv: mm, precis! Jag äter ju inte godis och därför tycker jag inte heller det är gott längre. Däremot kommer jag alltid älska choklad! Därför har jag besämmt att jag bara får äta 70% choklad och det funkar riktigt bra!=)

2009-11-02 @ 20:51:35
Bloggadress: http://linnnwiklund.blogg.se/

tess

helgen har varit bra, jag va rut i lördags och hos svärföräldrarna i söndags :P har du haft en bra heög?

2009-11-02 @ 22:06:38
Bloggadress: http://latess.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0