försmak på mitt julpynt

tänkte visa en bild på lite julpynt som jag har tagit fram. är supernöjd med allting, har en del kvar och fler bilder kommer när allt är klart. men det är grymt jävla snyggt. så håll utkik, ni kanske rentav får inspiration! ;)

men det jag tänkte visa nu finns det en oerhört härlig historia till!

 

dem här söta tomtarna sitter på hyllan ovanför vår säng. supersöta. men det tycker nog inte gosan. inatt när jag låg och läste lite i min bok, helt ovetandes om vad denna busiga katt planerar, så bara rätt som det är så dimper den ena tomten ner mitt i min panna. det gjorde inte så ont, för dem är rätt mjuka. men ändå. haha. och där uppe på hyllan ligger gosan och ser sådär lurig och busig ut. det var andra gången det hände. gud vad jag och paul skrattade. haha. dumma söta katt! ;)

emmelist, har du sett tapeten?! ;)



Katie

Vilka söta tomtar! :D



Jag var så himla arg igår. Nu har det gått över, men jag har varit tjurig i 24 timmar lite drygt.

Jag är ute på min praktik just nu, och som sig bör så har jag lite finare kläder på mig (inte mjukisbyxor och slitna tröjor, utan tights och tunika typ...) Nu duger tydligen inte det. Flera av högstadielärarna påstår att jag och en annan tjej visar både bröst, mage och rumpa. Så nu får vi inte klä oss hursomhelst. Jag var helt galen eftersom jag verkligen inte har visat någonting! Fine, ibland kanske tunikan åker upp litegrann men det är fortfarande inte såpass att man sett rumpan. Och att mina bröst syns kan jag inte göra någonting åt. Dom sitter där dom sitter liksom...

2009-11-27 @ 14:10:44
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Jennie

Vi diggar våra sambos starkt med andra ord ;)

2009-11-27 @ 14:31:13
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Jennie

Himla söta tomtar förresten!

2009-11-27 @ 14:31:49
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Emmelist

haha ja då är det kanske liiiite okej :D



OHLLALA!! EMMELIST GILLAR TAPETEN :D

2009-11-27 @ 15:31:36
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

B

utbildningen kostar 15 850 kr, o då träffas man 6 ggr (fre,lör,sön) i två omgångar.



alltså de dinosaurierna va utanför stängslet när vi kollade ne fotbollsmatch, sen försökte de naffsa på en ifall de kom igenom med sina enorma käkar genom de hål som vi människor hade gjort för att komma in där. så jäkla konstigt. sen kommer jag ihåg att du stod i bikini i vattnet, sen e de slut där.



oh manskroppar tackar man ju inte nej till :D

2009-11-27 @ 16:05:05
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Jennie

Naw va söt du är som skriver så. Jo det är en fotograf som tagit bilderna. Gjorde en del sessioner förra året som modell vilket jag idag lagt på hyllan. Får se om jag kanske tar en session i vår kanske. Men tack för komplimangen :)



Hoppas allt är bra med dig!

Kramis.

2009-11-27 @ 16:57:54
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0