härlig dag med massa att göra



idag har det hänt mycket hittills redan minsann fast klockan bara är halv tre och jag jobbat natt. riktig effektiv har jag varit. :)

 

inatt när jag slutade jobba körde jag till lödde för att sova hos linda och barnen (och jonas såklart). blev smidigast så eftersom jag nu på morgonen vid halv åtta skulle köra och hämta lille kiseungen. så i morse åt jag frukost tillsammans med amanda och ludvig så linda kunde ta det lugnt på morgonen utan massa stress. och så fick jag någonstans att sova ett par timmar på köpet. :)

här kommer en söt bild på amanda när hon ligger och sover.  

därefter körde jag till lomma för att hämta den lilla kiseungen. sååå oerhört söt. han skrek rätt så mycket när vi körde. körde in om svalöv för att visa paul och när vi var där så mös han i mitt knä ett tag och spann som en hel ångvält. haha. så sjukt jävla söt är han.
när vi sen kom hemåt och svängde in på parkeringen ringde emilia så hon kom förbi ett tag och vi såg desperate housewives och shan the man. skitrolig är han, den sistnämda. sök på youtube. han fångar allting så himla bra, det folk vill att man ska skämta om men som typ nästan ingen vågar. ska skriva ett längre inlägg om honom vid ett annat tillfälle.

efter att hon hade gått sen så begav jag mig till icamaxi för att handla hem lite mat, plus även lite ingredienser till att baka pepparkakor och lussekatter. bäst att ha det hemma för man vet aldrig vilken dag det blir tid över till att fixa det och då är det ju smidigt om man slipper köra och handla det första man gör.
blev även att jag svängde in om ÖB för att köpa en kattleksak.

nu har jag kommit hem och har påbörjat att fixa pepparkakshuset. är spänd på hur det kommer bli men jag hoppas på det bästa. det står och torkar till sig nu. ska nog inte sätta på dekorationerna förrän senare när det säkert har stelnat ordentligt. gjorde misstaget förra året att börja med det för tidigt och då rasade hela huset och sen blev det inte alls så snyggt som jag hade hoppats på.

shit vilket långt inlägg. hehe. menmen, i alla fall. nu tänkte jag slå in lite julklappar, men vetifan om det går med det här lilla busfröet. han är megabusig och megakelig på samma gång och spinner och springer och är allmänt kattungig. hahaha. skithärlig. pauls mamma kommer att få en underbar katt! :)

sen ikväll ska jag och paul till lindab arena för att se när rögle vinner över luleå.

nu ska jag busa med lilleman här. han biter mig i armen och händerna och klättrar på mitt huvud så jag kan snart inte skriva mer. kommer bilder på honom snart.

tjingeling så länge.



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0