hej mina vänner!

äntligen kan jag komma tillbaka till livet. riktigt skönt är det.

kan inte säga att det har hänt särskilt mycket i mitt liv faktiskt. har ju som ni alla vet varit sjuk ganska länge, ett dumt och irriterande virus har det varit. INTE svininfluensan. den var jag och paul däremot och tog sprutan mot igår. några stycken på hans jobb har fått sjukan så vi kände att det var nog bäst.
tillbringade även gårdagen tillsammans med min mormor igår. riktigt trevligt. vi åt lunch och gick på stan och besökte massa doktorer. myspys!

idag ska jag återgå till mitt jobb. har inte varit på jobbet på 2 veckor och3 dagar. känns skitkonstigt. men det ska faktiskt bli riktigt trevligt att komma tillbaka och träffa alla. längtar faktiskt. sitter bara och väntar på att tiden ska gå tills jag behöver köra. tänk, det trodde jag aldrig. hehe.

hur har alla mina vänner haft det under tiden jag varit sjuk?

satt precis på en sida som hade superbilliga personliga julkort, och jag beställde några stycken. sjukt fina blev dom! :) inte alls dyrt heller. ska bli hur skoj som helst när dem kommer hem på posten. paul kommer bli jätteglad. han sa redan förra året att han ville göra det, men det hann vi inte. men nu är jag minsann ute i god tid.

igårkväll var jag hemma hos min fina vän emilia och såg på tv och fikade och bara mös. det blev lussebullar och glögg. lite tidigt men mumsigt och riktigt mysigt hade vi! :) bestämde även att vi ska ta en bakdag nu när det närmar sig jul och göra lussebullar och pepparkakor och julgodis och så. paul tyckte det lät roligt också när jag berättade det när jag kom hem! ska bli superkul.

 

ärligt talat så längtar jag faktiskt riktigt mycket efter julen nu. ska bli härligt när den kommer.

 

men nu ska jag ta och stänga ner här så jag kan köra till jobbet sen. måste in om och handla lite på vägen. måste kela lite med gosan också. ska ju vara borta hela helgen nu.

 

puss o kram



Malin

Va underbart att du äntligen är på benen igen =) lycka till på jobbet nu och ha en riktig kanon helg!! kram

2009-11-13 @ 15:52:16
Bloggadress: http://mailo.webblogg.se/

City

WHERE ARE YOU?

2009-11-13 @ 21:57:20
Bloggadress: http://gatc.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0