nu ska jag sova

nu har jag minsann suttit uppe på tok för länge IGEN. hehe. men ska ju jobba natt imorgon så antar att jag är förlåten. hehe. tycker faktiskt det är lite tråkigt att behöva jobba denna helgen, menmen. sånt är livet. vet inte varför jag vill vara hemma just denna helgen, menmen, man får kämpa på! hehe.

innan jag går och lägger mig ska jag dock skriva upp i kalendern vi har på kylskåpet hur jag jobbar i december, fick ju ut schemat innan. det var inte jättebra, men jag fick i alla fall lite som jag ville så jag ska definitivt inte klaga. :)
sen tänkte jag även vara lite snäll och packa ihop i en väska det paul kan ha på sig imorgon när han ska iväg på julfest med jobbet. han är ju såå trött på morgonen och har en tendens att ligga lite föör länge. då kan det vara snällt av mig att fixa det nu när jag ändå är uppe. inte för att han inte skulle kunna göra det själv, utan för att jag är såå snäll. sen så missade jag att gå ner med massa saker i förrådet innan idag, som han får ta i helgen istället, får kanske ses som lite kompensation. hehe.

menmen. ska ta tag i dem sista sakerna nu innan sängen kallar. (fast det gör den egentligen redan)

nattinatti!


Emmelist

ja jag satt och dreglade över honom på bion men sen när syster berättade hur ung han var...så slutade jag. kändes liiite äckligt :P

2009-11-27 @ 09:40:25
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0