härlig mys-söndag

idag har jag verkligen gjort mycket men ändå ingenting. vet inte hur jag ska förklara det istället, vet inte riktigt vilket ord som passar bäst.

vi vaknade vid typ ett, hehe, ställde klockan på tio men vi var så trötta så vi sov vidare. men när vi väl gick upp sen så bestämde vi oss för att köra och handla lite mat och så. det var längesen vi gjorde det tillsammans. så först besökte vi Ö&B, kollade mest. men jag fick minsann en liten present av paul också. :) blev jätteglad. det är minsann inte varje dag. har nog aldrig fått något av honom sådär spontant, men idag fick man minsann sätta kryss i taket. :) en miniliten lila mp3-spelare blev det, med 2GB minne. han ska nog köpa en till sig själv också, men vi skulle först se om min funkade bra. hehe.

sen efter Ö&B så bar det av in på maxi där det blev enmassa mat. det blev väl en mindre storhandling eller vad man ska kalla det. men det var saker som behövdes. hade inte så mycket hemma så vi kunde göra en hel middag, mest bara ingredienser till olika middagar.
men när vi kom hem lagade jag till fläskfilé med mangochutney och ris. mumsigt gott. pauls favorit. :)

sen har dagen handlat om hemmafixande. har hjälpts åt att vika tvätt, plocka undan lite. och sen under sen eftermiddag bestämde vi oss för att fixa till gardiner i köket. så vi mätte och sydde och hade oss, det blev även en snygg löpare till köksbordet. den blev dock till av tyget som paul först mätte fel på och som egentligen skulle ha blivit själva gardinen. men det spelar ju ingen roll. det blev superfint. här kommer lite bilder från vår husliga lilla mysdag! :)



sen när köket väl blev färdigt så var vi helnöjda. har ju inte haft gardin där på länge och det kändes riktigt riktigt skönt att äntligen kunna känna att det blev färdigt. nu är det dock bara golvlisterna kvar, det skulle egentligen hinnas med idag också men det blev lite ändring i planerna, sågen som vi behöver till dem har vi i alla fall fått hem så nu är det fritt fram för paul att fixa det. :)
men såhär blev köket med gardiner och allt i alla fall!



när vi sen kände att vi var klara var det dags för kvällsmat. jag plockade fram bullar som vi köpt på maxi och pålägg och gjorde varm oboy åt oss och ställde in det vid TV:n. supermysigt.
visst ser det mysigt ut?!




medan vi åt kvällsmat tittade vi på den tredje Johan Falk-filmen. riktigt riktigt bra. älskar dem filmerna. tycker verkligen att dem har gjort dem sjukt bra. längtar efter att kunna se den fjärde nu snart också. men det ska jag och paul faktiskt göra tillsammans. :) om han kan bärga sig vill säga, det finns ju inga garantier. annars får jag se den själv. hehe.

men nu ska jag strax gå och lägga mig, paul har redan lagt sig för han ska ju upp megatidigt imorgon. det ska ju inte jag. för jag ska sova till i alla fall elva. hehe. ska ju jobba dock. :( menmen.

nu kryper jag till kojs.

nattinatti!



Classy

Låter som en super mysig söndag :)

2009-10-12 @ 02:25:47
Bloggadress: http://nathaliesjobeck.blogg.se/

Jennie

Jättemysigt kök, verkligen! :) Lite avis.

2009-10-12 @ 10:03:28
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Anna

Vad fin gardinerna blev och vilken inlevelse han har din kille. Med vattenpasset och allt! :)



Men jag måste säga att han är sjukt lik en av min och Niklas vänner som heter Isak, det man såg på bild nr 1 från sidan. Vad läskigt! haha



Nu ska jag kika om jag hittar något mer tyg att sy något av, det var ju hur skoj som helst! :)



Vad händer för dig idag? :)

2009-10-12 @ 10:46:33
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0