inte långt kvar

nej nu är det minsann inte långt kvar tills min underbara lediga helg börjar. som jag har längtat. jag räknar minuter, sekunder och ja, till och med nästan hundradelar. men tyvärr så går tiden så himla långsamt när man verkligenverkligen vill hem. men får strunta i att titta på klockan så kanske tiden går lite fortare.

på vägen till jobbet svängde jag in om preem och köpte lite mat. och det var då jag såg det otroliga. dem hade lussebullar och julmust. hahaha. var bara tvungen att köpa det. och gud så gott det var. det kändes verkligen att det inte är långt kvar till jul. kommer vara helt otroligt imorgon på ullared, dem lär ju ha massor med tomtar och så framme. ska bli såå roligt!
det tråkiga är bara att man nästan är trött på julen och alla tomtar och lussebullar sen när det väl är dags och julen faktiskt är här. tycker egentligen dem borde vänta med allt sånt tills i alla fall halloween är över. eller vad tycker ni?


nej minsann. spindelharpan, here I come!!!



marie

hahahahaha vafaaaan pp!!! jag får panik! sitter inne på ginas hemsida å kollar fall man inte kan köpa ngt snyggt :P haha det ska ju för i helvete vara skor med! haha!! HAHA jag kommer ju dö, detta kommer ju sluta i katastrof imon! Kommer verkligen få panik! Tror inte att mammas väska kommer räcka :O du vet ju hur jag är! hahahahaha!!!!



jag dööör, långsamt men säkert så döööör jag...

Älskar dig!

2009-10-23 @ 16:40:20
Bloggadress: http://marielundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0