kvällens idol-favorit

min favorit i gårkvällens idolprogram är faktiskt Rabih! ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle ha honom som favorit någonsin i höst, men där hade jag fel. gud så bra han var ikväll.
man ska absolut inte sticka under stolen med att det är det absolut starkaste startfältet av finalister i årets idolupplaga. kvällens tema michaeljackson var ett oerhört bra tema, man ser verkligen vilka som är musikaliskt kompetenta och vilka som bara är allmänt duktiga och har lite talang.
just Rabih valde en låt som verkligen passade honom och hans röst, nämligen you are not alone. michael jackson sjunger den med väldigt ljus röst och förmedlar massor av kärlek och passion och det gjorde även Rabih ikväll. tyvärr så tror jag inte att han kommer att gå så jättelångt till slutet i höst, just på grund av hans röst. den är verkligen egen och speciell, men jag personligen tror inte att han kommer klara många upptempolåtar och rocklåtar osv. tyvärr måste jag säga. men ikväll var han klart bäst, och precis som laila bagge sa - michael var verkligen där!



två andra som får eloge från mig i detta tema är
erik (men han är ju alltid bra, outstanding i årets startfält) och eddie (vilken energi han visade på scenen, man såg verkligen att han ville vara med och slåss)



Anna

Det var riktigt kasst väder i Härnösand, så agen spenderades faktiskt inomhus, ingen löpning ens. Jag kikade på film och tog det lugnt i soffan.



Nu när du sover sm bäst så väntar ett 10 immars pass på mig runt hörnet. Det är nog dags att pallra sig ut till bilen. Dagtid denna gång.



Ha en bra dag! :)

2009-10-17 @ 06:32:36
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0