säsongen är igång

äntligen så är ishockeysäsongen igång, och ikväll var jag med paul och pappa och såg Rögle besegra Luleå med 3-0. en sjukt händelserik match - en typisk hatmatch kan man säga. rögle förlorade ju två riktigt bra spelare till luleå i slutet av förra säsongen så det var riktigt heta känslor matchen igenom med mycket hårda tacklingar, slagsmål och fult spel. domarna var inte dem bästa, långt ifrån. om jag ska vara riktigt ärlig så var dem sjukt dåliga, och då är det fanimej illa när jag säger det eftersom jag inte klagar på någon domare annars med tanke på att jag är domare själv. men dem tre clownerna som åkte runt där på isen idag ger jag inte mycket credit, det kan jag säga.

jag lovade ju innan idag att jag skulle visa bild på maten jag hade färdig till paul kom hem från jobbet. jag har fotat den men jag kan inte hitta sladden till min mobiltelefon så jag kan inte lägga in den på datorn så jag får helt enkelt berätta istället.
jag använde kycklingfilé och stekte den med ½ gul lök. sen stekte jag in minimajs, kokta morötter, champinjoner, stekt bacon och röd paprika. när allt stekts samman och var varmt hällde jag på milda minimat och kryddade med vanlig chilisås och thaisweetchili samt soya. detta serverade jag tillsammans med kokta fullkornsmakaroner från glennströmberg. sjukt mumsigt blev det. som tur är så har jag en matlåda som jag kan ha på jobbet imorgon. :)
men jag kan säga att det är helt klart en maträtt som kommer lagas en hel del i vårt hem framöver, ska dessutom lära paul att laga det hade jag tänkt. det är ju inte så svårt direkt så han kan nog klara av det, och om han inte gör det så är det minsann illa. haha.

efter maten åkte vi som sagt ut till ishallen och såg på ishockey, vilket var sjukt kul. ska antagligen se matchen mot timrå på måndag också. längtar redan. jag älskar den där stämningen och jag älskar spelet, det är gudomligt roligt.

nu när vi kom hem så såg vi första avsnittet på andra säsongen av fantasyserien merlin. en sjukt bra serie som vi började se för längesen. nu har vi väntat megalänge på att andra säsongen skulle komma ut, och nu äntligen. och visst var det bra. längtar redan efter alla andra avsnitt, det är hemskt att behöva vänta på dem. menmen. så får det bli, för det är verkligen värt det.

paul har nu gått och lagt sig och jag sitter kvar uppe ett tag till, ser just nu kvällens idolprogram. ska även se en annan film sen, kan ju inte gå och lägga mig förrän i alla fall två. men vi får se. kanske lägger mig tidigare, för jag är enormt trött egentligen faktiskt.

nej nu ska jag kela lite med gosan och se idol.

tjingeling!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0