separationsångest

nu ikväll när jag var på jobbet så träffade jag på en katt. hörde den på låååångt håll hur den jamade högt högt, och sen rätt som det var så kom den springande mot mig och började stryka sig mot mina ben och man hörde hur tydligt som helst hur den spann. sen började den försiktigt klättra upp längs benen på min uniform och nästan la sig i famnen på mig. och gud så kelig den var. bar den i famnen runt på hela min rond och den kelade och gosade med mig som en katt aldrig nånsin gjort, och slickade mina händer och spann hur högt som helst. jag blev totalt förälskad i denna söta katt.

jag kan med all säkerhet säga, att hade det här varit en herrelös katt som inte hade något hem så hade jag tagit med mig den hem, sååå förälskad blev jag. jag brukar inte bli det i katter, men här smälte jag direkt. aldrig har något djur börjat ty sig till mig på det sättet sådär direkt. aldrig har jag fått sån kontakt med ett djur så pladask som detta var. det tar ändå ett tag att fästa sig vid ett djur. tyvärr så hade den här katten ett halsband på sig. fan också, tycker jag. hehe.

det var bara en unge dessutom, inte alls gammal. vet inte om den hittade hem, men det gör den väl. tänk om den inte får någon mat hemma? tänk om det inte finns någon hemma och kelar och gosar med den? tänk om det inte finns någon i hela världen som ger denna katt kärlek och omtanke? tänk om det var därför den kom till mig, för att den bara ville bli tagen därifrån till ett bättre hem? tänk om jag imorgon när jag jobbar ser den överkörd? då skulle jag aldrig förlåta mig själv för att jag lämnade den kvar där.

                   



Renée

löser sig nog med katten ska du se :)



sv: ja.. precis. låt honom suga på karamellen så får vi hoppas att det löser sig. annars får du sexstrejka ;) Haha!

Tack! Tyvärr är det inte jag som gjort designen. Jag är inte alls skillad. Min design är gjord av tantkim.blogg.se - hon är grym :D

2009-10-21 @ 00:05:47
Bloggadress: http://reneesmedhult.blogg.se/

City

Det skulle vara skönt :$



har du msn?

lägg till mig då på [email protected]

2009-10-21 @ 00:33:08
Bloggadress: http://gatc.blogg.se/

Emmelist

tack!! vad roligt att höra :D lägg gärna till mig på bloglovin, så lätt att tappa bort varandra i bloggvimlet :D



den klänningen är köpt på gina tricot om jag inte minns fel :P men den är riktigt fin :D



vad är du för en sötbit då?

2009-10-21 @ 00:35:29
Bloggadress: http://emmelist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0