sovit bort dagen

sjukt trött har jag varit idag. i morse såg jag avsnitt nummer två av desperate housewives, sen kom emilia på besök och vi tog en åktur i hennes nya bil. superfin! glad för din skull, gumman. svängde in om maxi och köpte frukostbullar och körde hem till mig för att käka frukost. efter frukosten la vi oss på soffan för att se sista halvtimmen av the proposal som vi såg tillsammans för ett tag sen. superbra film, verkligen.
men dock somnade vi båda två, så vi fick se slutet en gång till. haha. men vi sov som stockar på min soffa. men skönt var det. sen efter hon hade gått så somnade jag igen och har sovit tills typ nu. hehe.

paul kom nyss hem. tänkte hoppa in i duschen och under tiden sätta honom på att steka köttfärs. tänkte ju göra tacogratäng till middag idag. mumsigt. och han får minsann hjälpa till.
sen blir det att köra upp till (eller kanske gå?) maxi för att byta en batteriladdare som han köpte i söndags och sen hade jag tänkt hämta ut mina efterlängtade stövlar som varit restade på ellos så länge men som har kommit idag, fick nyss ett sms. oooh vad jag längtar. hoppas dem passar mig fint, annars blir jag himla besviken. men jag visar dem sen.

nu ska jag hoppa in i duschen.

hejsvejs


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0