sviken gång på gång

då blev man sviken igen. aldrig kan han hålla vad han har lovat.

han har lovat att börja hjälpa till mer här hemma, men när jag kom hem i morse såg det återigen ut som värsta ungkarlslyan med skit överallt. han hade inte gjort ett skvatt dessa två dagarna jag varit borta, bara lagrat skit liksom.
det är fan inte meningen att jag ska behöva ställa mig och plocka undan hans skit när jag kommer hem efter att ha jobbat två nätter på rad. jag tycker det är så grymt orättvist.

MEN, jag tycker jag löste det rätt så bra ändå. han måste ju få äta upp det här, eller hur?!
så jag ställde om alla klockor i lägenheten till nästan en timme tidigare så hans klockor ringde redan strax efter klockan fem. och han gick upp och så i tron att klockan var strax efter sex. sen när han väl var uppe och påklädd och så berättade jag var klockan egentligen var samt att jag berättade att han även hade megamycket tid över att ta itu med det han åstadkommit i köket. han blev inte så glad, men jag tror att han insåg att det han gjort inte var okej så han ställde minsann sig och diskade. och det är ju bra. men det ska fan inte behövas att man gör på det viset.

kan man inte bara ta sin del i hushållet utan att den andre ska behöva be om det? allt hade fungerat fan så mycket bättre då.

hur tycker ni att det såg ut när jag kommer hem? okej eller inte?




Katie

Jag skulle nog bli helt galen om det såg ut sådär hemma hos mig och någon hade lovat att städa undan det!

Vilken mysig morgon du verkar ha haft!



Den är jättelätt att göra egentligen! Men vill du så kan jag nog fixa en åt dig då studiebidraget trillar in på kontot! Jag behöver bara veta storlek på tröjan och vilka färger du vill ha :D

2009-10-14 @ 16:47:57
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Jennie

Håller fullständigt med dig! Jag hade också blivit arg om jag hade kommit hem och sett att diskbänken såg ut så. Eller vänta nu, så brukar det ju se ut när Jimmy har varit själv. Jag har insett att när det diskningen så får jag dra det lasset själv.

2009-10-15 @ 11:09:15
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

Anonym

Tycker de e okej att lämna de så han kanske trivs i de gör inte du de så städa då

2009-10-15 @ 21:49:42

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0