äääntligen hemma

nu är jag äntligen hemma efter en riktigt bra natt. han är en riktigt trevlig prick, min kollega som åker med mig om nätterna. eller ja, som jag skrev igår så är det jag som åker med honom eftersom det är han som ska lära sig. men jaja, i alla fall.
efter en natt med biljakter och övertid så är jag äntligen hemma. ska bli skönt att lägga huvudet på kudden nu. ska faktiskt se kvällens idolprogram som jag tråkigt nog har missat pga att jag har jobbat. brukar ju göra det innan jag somnar där på morgonkvisten.

imorgon blir det ändå att gå upp i hyffsad tid. har minsann en fika inplanerad med min kära väl therése efter att hon slutat jobba. det blir väl ca tio över tre, sen måste jag ju köra mot lund senast kvart i fyra, så det blir verkligen en snabbfika. men ändå, lite är bättre än inget.

ska även klicka hem en film som heter across the universe som tydligen ska va riktigt bra, fick tipset av katie. verkar vara en mysig typisk tjejfilm men ändå inte. jag vet inte riktigt, får se den helt enkelt en dag och ge recension på vad jag tyckte sen, men enligt henne ska den vara bra. hoppas på det. den har ju till och med en riktig snygging involverad också. får se filmen och sen slänga in honom i mitt hunk-bibliotek, tycker ni inte?!

har faktiskt en sak till att berätta. under alla år som parlamentet och stockholmlive har gått på TV så har jag haft väldigt svårt för magnus betnér, men idag så började jag se hans film tal till nationen och började faktiskt gilla honom litegrann. såg dock bara en kvart, men det måste väl ändå säga rätt mycket att han ändrade min uppfattning efter bara en kvart av en film på 90 minuter. så jag känner att jag helt enkelt får ge honom en riktig chans att se hela filmen. det är jag skyldig honom faktiskt. ;)

nu ska jag se idol, och sen sussa.

godnatt allihop!


Anna

Den filmen måste jag ta hem, Tal till nationen. Jag gillar Magnus Betnèr skarpt. :)



Ja det är ett bra jobb, jag gillar dom äldre dom är söta plus att jag har kanonbra jobbarkompisar.

Men annars så är det nog inte ett jobb jag vill ha i längden, det finns så mycket annat jag vill göra.

Men just nu är det kanon att jobba natt när jag pluggar på distans. :)

2009-09-30 @ 15:17:44
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Katie

Du får absolut lägga upp en recension så jag får veta vad du tyckte!



Jag älskar Magnus Betnér, han är nog faktiskt en av mina favoriter! jag gillar all den där bitterheten!

2009-09-30 @ 21:13:30
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0