dagens outfit !

nu har jag typ nyss vaknat. ska packa mina väskor attans snabbt och köra, måste ju stanna någonstans för att äta frukost. tror det blir en grovmacka från tastyhouse, dem är så gudomligt goda! :)

ska ju iväg till jobbet. tråkigt men sant. olle skulle jobbat för mig så jag kunde gå på födelsedagskalas hos en av mina bästa killkompisar, oskar, men det blev inte så. tråkigt nog. kanske får svänga in om honom efter jobb istället, slutar elva så vi får se om han är vaken då.

har i alla fall hunnit med att klä på mig och tänkte visa er hur jag ser ut idag. mina kära gummistövlar får ju ta sina första kliv ute i världen idag! :)


vit långkofta Gina Tricot svart långlinne New Yorker
svarta leggings H&M lila mönstrade gummistövlar med snörning Ellos

jag har inte alls varit något stort fan av det här modet med gummistövlar innan, men dessa var inte så dyra så jag slog till och idag när jag gick upp och såg att det regnade så bara slog tanken mig att jag skulle passa på att ha dem på mig idag. vi får väl se vad dem säger på jobb, hehe.
vet inte varför, men jag tycker dessa är snygga faktiskt. svårt på denna bilden att se hur dem är mönstrade men jag har skrivit om dem den 2 september (lyckades inte hitta inlägget på webben så jag kunde länka, men sök bara i kategorin september 2009 så finns det typ längst ner någonstans) och där kan man även se en bättre bild.

nu ska jag packa klart och bege mig.

hejsvejs i regnet!


sofie

jadu kollar inte in min statisk så mycke, de beror på, varför?

2009-09-22 @ 15:11:36
Bloggadress: http://hotstuffs.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0