misslyckat försök att mobilblogga



det gick dock inte så bra. hade skrivit värsta inlägget från mobilen, eller ja, det var långt för att va från en mobiltelefon, men så mitt i allt precis innan jag skulle avrunda och skriva puss o kram så bara stängde det ner sig, skitsur blev jag. där gick dom minuterna till spillo. jag kommer aldrig få igen dem minuterna, men det är sånt man får ta.

just nu sitter jag på kontoret och har "middag", typ sju år senare känns det som. det är hemskt att ha sin rast precis sista timmen för då vill man bara hem och det känns så himla onödigt att jag ska sitta här. jag har inte betalt men ändå måste jag sitta här tiden ut, boring. man borde nästan ta ett snack med facket om man inte kan sticka hem istället i såna här situationer, det är ändå en speciell situation, har fått köra röven av mig och snabba mig för att hjälpa produktionen eftersom vi är en man kort. menmen. man ställer ju upp. frågan är bara om man får något för det. menmen.

när jag kommer hem ska jag i alla fall se kvällens avsnitt av idol. längtar faktiskt. älskar det nu när det är såna uttagningar, det är halva nöjet med programmet. sen när dem tio finalisterna är klara så är det inte lika skoj, det tycker inte jag i alla fall. det är mer underhållande nu. men eftersom jag inte kunde se programmet när det sändes måste jag dra hem det nu istället. lite sådär kul, men man har ju inget val.

nu ska jag nog strax ta och byta om. ska surfa runt en sväng och kolla på ellos först bara. älskar den sidan!

tjing!


Candy

Men fy, jobbar man natt borde man slippa ha en lång rast de sista timmarna. Man vill ju hem så snabbt som möjligt! Har aldrig jobbat natt själv, men kan mycket väl tänka mig hur det känns.

2009-09-10 @ 06:24:45
Bloggadress: http://eyecandy.devote.se

Emilia

Du e härlig du...

2009-09-10 @ 15:58:38

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0