hur mycket är man värd?



det är just den frågan jag ställer mig när jag kommer in i lägenheten efter tre dagar borta. det ser verkligen ut som ett bombnedslag med massa disk och verktyg och skit överallt. och det är fan inte jag för jag har inte ens varit hemma. det är då man ställer sig frågan om man inte är värd något annat än att man håller ordning och tvättar och städar och lagar mat.

men svaret man får är ju att han ska bättra sig, precis som alla andra gånger. men händer det något?! inte en chans.

är jag för snäll med tanke på detta när jag kommer hem med bullar och morgontidningen?
jag antar att jag är det, men är man kär så är man!

nu sticker han till jobb och lämnar mig ensam med röran. men jag ska fan ta itu med den. den ska minsann inte förbli. jag vill inte ha min lediga helg i ett bombnedslag. det kommer inte på tal.

nu ska jag bara få hem gårdagens avsnitt av idol och så ska jag lägga mig på soffan och se det bara för att vila lite och se det såklart. sen ska jag ta itu med saker och ting, har tvättid klockan elva också och sen ska jag köra bort till ishallen där pappa är och jobbar för att hämta symaskinen som vi behöver i helgen. sen blir det städning och undanröjning mellan tvättmaskinerna.

ska väl försöka ha maten klar tills paul kommer hem från jobbet också. men jag ska köra direkt när han kommer för jag måste in om ikea och köpa tyg och ett glas (paul har slagit sönder att av mina glas nu dessa dagarna jag varit och jobbat, och jag vill ju ha 12 stycken så det är bara att köpa ett nytt) på vägen till matchen, jag har ju dömning i helsingborg ikväll i division 2. ska bli skoj. har inte dömt på ett par veckor nu, saknar det som attans.

nu blir det idol!

tjingeling!


F

bra att du sätter emot!

2009-09-13 @ 22:51:53
Bloggadress: http://dagligdags.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0