så jävla onödigt

paul ringde mig innan, han är nog världens mest onödiga människa i min värld just nu. hehe. han tänkte köpa 2 stycken hajfena-telefoner för 2200 kronor. helt otroligt. han har fan fyra stycken mobiltelefoner som alla fungerar utmärkt. jag fattar inte det, okej att dem han har kanske inte är lika tåliga, men då köper man inte den dyraste man hittar på blocket och dessutom inte två stycken när man gnäller att man har mycket utgifter och för lite pengar för det. eller gör man det?! är det något jag inte fattar just nu?!

anyway, just nu sitter jag på jobbet och tråkar. får antagligen jobba över ikväll också pga. sjukdomar och skit. men det är sånt man får ta. vet inte när jag ska ha tid att ta min middag heller, men det blir en helt annan fråga dock. tråkigt men sant. hinner kanske inte ta middag idag, men vi får se hur det blir. det vet man ju inte förrän natten väl är igång. klockan är ju bara barnet än så länge.

men oooh vad jag längtar hem och saknar mitt hem, min katt och min pojkvän just nu. det är sinnessjukt, brukar inte längta såhär mycket men just nu vill jag bara heeeeeeeeeem. men imorgon natt också sen har jag helgen fri, och då tänker jag inte under några omständigheter ta exrapass, så mycket som jag redan jobbar denna månaden så kommer det inte på fråga i min värld oavsett hur mycket man vill hjälpa till och ställa upp, man måste ändå tänka på sig själv också i första hand.

i morse vaknade min mamma till en överraskning, för ett tag sedan så skrev jag om att jag köpt en överraskning till min mamma, men jag kunde ju inte skriva vad eftersom hon läser min blogg men nu så, det var en svart skitsnygg pyjamas där det står "världens bästa mamma" på magen. supersnygg. ska se om jag kan ordna ett foto på den, men jag ääälskar den och mamma gillade den också. och tur var det. den var i alla fall köpt på ica maxi.

nu ska jag se 2 ½ men!

tjingeling!


Katie

Åh vad snäll du är som köpt en pyjamas åt din mamma! Hon måste ha blivit glad!



Långkalsongerna var från OddMolly, dock blir jag osäker på om dom hade dom den här säsongen!

Det skulle ju passa superbra ihop!

Haha! Även att jag har gått ut på krogen i den där outfiten, men är det nollning så är det!



Kram

2009-09-09 @ 18:38:23
Bloggadress: http://katie.blogg.se/

Maj

Jaha, väktare? coolt, låter som någon slags vakt, lr ? :P



Jo jag pluggar sista året på Barn och Fritid. Ett bra program, verkligen någonting som passar mig!!!



Naw, vad gullig, vill också hitta kärleken snart!

2009-09-09 @ 20:04:06
Bloggadress: http://majjohansson.blogg.se/

Beccs

min första mobil va en hajfena, en gul. inte direkt diskret när man hade den i framfickan på linåker.. men har fortfarande kvar den :P

2009-09-11 @ 21:58:59

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0