går livet ut på besvikelser?

gång på gång blir jag besviken. jag vet inte hur länge jag orkar, än går det bra. men hur länge ska det här fortsätta?

i måndags förmiddag stod jag och lagade mat och ordnade till matlådor åt paul, för att han skulle slippa laga mat när jag var och jobbade nu dessa två dagarna. han lovade att rengöra spisen efter mig eftersom den var varm när jag körde till jobbet. jag diskade och ordnade till så det var snyggt och städat överallt i lägenheten.

såhär såg det ut nu på morgonen när jag kom hem:



och spisen var såklart inte rengjord, och dessutom stod det massa skit i hallen och det var allmänt rörigt överallt. jag förstår det inte. hur kan man trivas att leva i sån röra?

alltid innan har det varit han som har stått för ordningen och skällt på mig för att jag haft lite rörigt runtomkring mig, men nu har jag ändrat på mig, ska då han ändra till det sämre? ännu sämre än jag var dessutom. det är INTE okej.

jag vet inte hur jag ska göra för att han ska förstå. det är inte bara det att det inte är trivsamt att bo i sån röra, utan (rätta mig om jag har fel) det är rent ut sagt respektlöst gentemot mig som försöker och försöker att göra allt och aldrig får jag nånting tillbaka. hushållsarbetet har dem senaste månaderna enbart jag stått för, om det så har varit tvätt, städning, matlagning eller disk. han har inte gjort ett piss.

hur ska jag göra för att han ska ändra på sig?


camilla

Shit :S de är inte OK !!!! STÅ på dig !!! hade linus gjort så hade jag flippat

2010-04-14 @ 07:28:59
Bloggadress: http://englasmammaa.blogg.se/

Becca

Mansgris!

2010-04-14 @ 07:33:06
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Becca

sv: Jag är dum sa han... Tror inte riktigt på de hahha.

Ja bilder måste jag ju lägga upp!

2010-04-14 @ 07:46:25
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

evelina

var gärna med och svara på dagens fråga :P

2010-04-14 @ 09:44:08
Bloggadress: http://evehedberg.blogg.se/

Ninni

Hade liknande problem med Alex ett tag... Tillslut tröttnade jag på att han aldrig gjorde något åt röran, inte ens hjälpte till utan bara gnällde över den...

Jag slutade helt enkelt att fixa med disken (och vi har diskmaskin), jag slutade tvätta hans kläder, jag sket i att dammsuga osv.

Tillslut såg här ut som helvete och jag slutade laga mat (som alltid annars brukade vara klar när han kom hem hungrig från jobb) för där fanns verken rena saker till att laga mat eller plats att göra mat.

När han varit utan rena kalsonger några dagar i denna röran gick han i luften och vi flög ihop i ett ordentligt bråk men efter det så har det funkat bra.

Så fort han börjar latmaska sig så lämnar jag bara lite disk och säger att jag inte kan fixa mat i röran och han hjälper genast till att fixa här hemma! =)

2010-04-14 @ 14:29:02

camilla

men ush ni måste ju verkligen prata om de ??

du ska inte jobba röven av dig PL*US städa inte om man har sambo då kan man lika bra bo sjölv :)

2010-04-14 @ 15:42:15
Bloggadress: http://englasmammaa.blogg.se/

Anonym

jag håller HELT med ninni! det var helt rätt gjort av dig, om inte han gör något, så varför ska du då göra något? ;) vägrar han att tex. tvätta, så tvätta ditt eget o skit i hans, så förstår han nog snart att det inte blir rent av sig själv! jag var ganska hård från början att man hjälps åt, och det har funkat bra =) sen kanske jag gör mer hemma o han fixar mer med bilen, men så länge man pratar om det och är överens!go girl! kram kram

2010-04-15 @ 17:14:03

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0