bula i huvudet

igår kan man säga att dagen och kvällen inte riktigt blev som det var tänkt. när jag inte jobbat så länge så slog jag huvudet rätt så rejält i en järnstång och fick en rätt så rejäl bula och hjärnskakning.

det resulterade i att jag fick åka hem från jobbet, det gick givetvis via akuten men dem hade massor med timmars väntetid och dem rådde mig att istället åka hem och ta det lugnt. pappa hämtade mig och så mötte vi upp paul i landskrona där jag hoppade över i hans bil och sen åkte vi hem. han hade lurvisson med sig så jag kunde kela med honom precis heeela bilfärden. MYS!

men shit vad ont det gjorde, var helt yr och spydde och skit. inte alls kul. därför var jag så inaktiv här på bloggen igår. men det hoppas jag ni har förståelse med.

idag så känns det bättre, jag har fortfarande huvudvärk nonstop men det är inte alls samma smärta som det var igår och bulan har lagt sig litegrann, men den kommer nog vara kvar där i pannan ett tag ändå. hehe.



Becca

Krya på dig!

2010-12-22 @ 14:29:11
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

marie

Wiiieee snart äre dags! Kan du tänka dig? Snart äre dags att fira det nya året! :D Tjooohoooo va roligt! :D



Jag å Micke har haft julafton nu,nyss, för en stund sedan! :D Nu är jag en tröja, film, skiva, skärp, sparmuffins rikare :) Bara att tacka å ta emot är supernöjd, slänger upp på bloggen senare :)



Förresten fick erat julkort häromdagen! Hur fint som helst, men vem är vem?? man ser ju för fasiken inte skillnad!!! Sjukligt lika. Ska beställa en ljusslinga som har hängare å sätta upp alla korten :) Lite roligt sådär!



Hur är det med huvudet?? Hoppas att du blir frisk till nyår :) MILJONER PUSSAR Å KRAMAR

2010-12-22 @ 22:15:23
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Jennie

Hoppas att det snart blir bättre! Vet hur jobbigt det är med hjärnskakning, hade dock bara en liten lätt. Men fyfan vad ont det gjorde. Har ju fortfarande bulan kvar ovanför ögonbrynet. Men hoppas i alla fall att du får en bra och fin jul, vit blir den i alla fall. Stora kramar JEnnie

2010-12-23 @ 10:04:10
Bloggadress: http://jennieskrypin.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0