full rulle med förberedelser

i morse när jag kom hem från jobb gjorde jag först iordning frukost till paul och ordnade hans matlåda, (jag vet att jag inte borde) sen kokade jag knäck och ägg medan han åt. därefter hjälptes vi åt att bära in köksbordet i vardagsrummet och lägga i klaffarna i det. kommer bli skitbra detta.

nu har jag nyss duschat efter att ha dukat fram lite på snacksbordet, har dock kommit på att jag måste köra till affären ändå trots att jag ordnade allt igår - trodde jag!

städning står på schemat nu, har även påklädning och sminkning framför mig. maten känner jag inte att jag kan börja laga förrän vid fem typ. kanske halv fem. så jag hinner till och med springa ner i källaren och hämta upp vårt extrabord som maten ska stå på!

shit vad jag har lagt ner min själ i den här kvällen! det ska bli så himla skoj!

ska självklart visa massa bilder imorgon! promise!


Emmelie

Nej, det är på Nova i Klippan som jag köpt dom :)

2010-12-17 @ 14:37:44
Bloggadress: http://twwinie.blogg.se/

marie

haha du förväntar dig nog nästan ett stort MORR ifrån mig nu så MOOOOORRRR!!! AJJABAJJAA!!! Men jag antar att det är så när man är en perfekt flickvän :P



Det kommer ordna sig hur bra som helst! Jag är hundratusenmiljoner % säker på det, längtar som en unge på julafton efter bilderna :D På tal om bilder, själv sitter jag och går igenom alla miljoner bilder ifrån thailand och skickar in å framkallar just nu i denna stund faktiskt. Det varvar jag med att springa till tvättstugan :/ Fruktansvärt givande! hahaha!!



Har faktiskt knåpat ihop en inköpslista också för kylen ekar lite halvtomt.. nu ljuger jag för den ekar verkligen tomt!! Håller alla tummarna för att kvällen blir lyckad :)

LOVE

2010-12-17 @ 15:00:03
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0