hoppträning igår...

var på hoppträning på ryttarföreningen igår, inte med min egen häst (som egentligen inte är min men säger ändå min) utan med en av deras hästar.
gick faktiskt rätt så bra, det var flera år sen jag hoppade så på allvar sist, har bara hoppat litegrann på skoj de senaste åren. men gud så kul det var, trodde jag hade glömt jättemkt detaljer och sånt men det hade jag visst inte.

hästen hoppade bra och gav mycket fram till hindret och landade bra, rev en gång då jag förlitade mig på den och inte drev ordentligt men det var ju mitt fel.
avslutade träningen med höjdhoppning som jag vann! :)
vet inte exakt hur högt det var, men dem andra var inte lika vågliga som jag!

tyvärr har jag inga bilder, men det kommer fler på hifhof senare, har tagit några som är riktigt bra. eller en kompis gjorde det när jag red barbacka häromdagen. skitmysigt var det!


marie

Gott det! :) IIhhh kommer bli så kul! haha, jag ska ha peruk ;) dedu! Fick hem den nu i veckan, hoppas att det ser bra ut till kläderna som jag tänkt ha bara ^^

Förresten är de människor som klär upp sig eller bara drar på sig något? För det är ju inte så kul ifall man kommer jätte tillfixad så är ingen annan det.

Antagligen så måste han det, annars hade han nog bytt. Men joo tanken är ju så att han kör bil. jag skulle inte hinna ifall jag åkte ner med honom, det tar ju ett tag och köra. Å ifall jags ka åka med honom får jag ju fixa mig själv å det är ju inte särskilt kul det heller..

Så jag tycker att det låter som en bra idé!



Man vet ju inte vad som händer innan dess?? vad menas? Vad ska hända? Har ni några planer? Eller va tänkte du? ... Nu blir jag lite fundersam....



Haha micke kommer inte få någon julklapp :P Han har ju mig redan! HAhaha nää skämtåsido.. Men det är så svårt att köpa något vettigt till honom, så fort man frågar honom vad han önskar sig så säger han ju det klassiska svaret "jag vet inte, ingenting, dig".. Joojoo, hur i helsike ska jag kunna slå in mig själv när vi ska fira nere i skåne tillsammans med hans släkt? Jag TROR att det kan se LITE dumt ut å inte vara allt för lyclat ifall jag skulle göra det. Men något får jag väl komma på. Sen är jag ju som jag är också att det måste vara perfekt, tänker alldeles för mycket.. Vad haru köpt till paul?



Å ullared, det tycker jag låter toppen! Vilket datum bara? Vi blev bjudna till åre utav hans familj å jag har lovat bort mig några dagar i januari till mamma som barnvakt :) Men annars är jag ledig! Men vi löser ett datum som alla kan :D



LOVE

2010-12-10 @ 20:47:25
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0