gosans parningskamrat

tänkte även att jag skulle visa en bild på hanen som gosan är hos nu.
han är riktigt fin, och vi hoppas att ungarna kommer att bli detsamma, men det blir dem. det finns väl inga kattungar som INTE är söta? eller?
till en början när vi skulle lämna henne där var vi tveksamma till om det skulle funka, hon är ju ganska bitchig eller hur man ska förklara det, en riktig primadonna. andra hanar som vi har haft här hemma har ju hon bara ratat och inte "släppt till". det är svårt att veta vad som rör sig där i hennes lilla söta huvud.
men i alla fall, när vi lämnade henne så spottade hon och fräste om vartannat och var allmänt arg. vi var tveksamma, men vi fick leva på hoppet. enligt hanens ägare så verkar det gå jättebra, det hade väl tagit någon dag längre tid än vad det brukar men dem var tydligen igång. och det kändes bra. att leva på hoppet är inte så tokigt ändå!

nu så längtar vi bara så otroligt mycket efter dessa bäbisar. paul är sugen på att behålla en också, men vi får se hur det blir med den saken. klart man vill göra det när man har dem här hemma men det är ju ännu mer jobb med två katter än med en. vi får allt diskutera det lite närmare. hehe. men visst skulle det vara mysigt.

såhär ser hanen ut i alla fall:

         

tror ni det kan bli en fin blandning?



marie

Kanon fin va han ju! :) Blir perfekta bebisar :D

Men jag tänkte på en grej, varför inte låta en riktigt bebis flytta in istället :P Vi kan springa runt å vara gravida samtidigt :P

IIhhhh, haha hjärtat det är en massa som händer när vi kommer hem! :D Jag ska få skriva ut det på bloggen om bröllop! :D Vi ska tatuera oss.. Herreguuud! Det blir antagligen i januari eller februari.. Haha det rä ju snart, för det är ju en ganska så stor grej som man ska planera... Klänningar hit å dit ;)



Men den 12:e, det låter väl kanon bra! Ska bara kolla med puttefnask sen också hur han jobbar :) Men han brukar ju jobba varannan men jag vet inte hur det blir nu.. Men det är ju ett tag kvar, så han kan ju kolla upp det :D



Det är klart att jag tar med mig något ombyte, men inte allt för mycket.. Kan skicka iväg min packlista sen :P



Haha vi har förresten beställt bingolottspennor ;)Micke frågade igår om midsommar.. Fall inte ni vill komma upp å sen drar vi en sista minuten en vecka? :D Hru låter det?



Älskar dig!

2010-02-05 @ 10:49:49
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0