lördagen = bilmeck, måleri & filmmys

igår mådde jag sisådär, var inte direkt bakis såå men var helt slut i hela kroppen och kände mig sjukt uttorkad, men jag mådde inte illa eller hade huvudvärk eller så.
var bara allmänt slö och trött.

pauls bil var det ju enorma fel på så vi var i åsljunga utanför örkelljunga för att laga den. min mosters man har ett stort garage där och han är grym på bilar så han fixade den. det var en hel massa saker som gått sönder på den samtidigt så det blev ett dyrt paket.
jag satt mest i soffan med datorn i knäet hela dagen. hjälpte till att diska och fixade fika och lite så. paul hjälpte till att måla i deras hus. dem bygger om och så, så det är massor att göra. vi kom därifrån helt sent, skulle egentligen till sarah och daniel på middag nere i lödde, men det blev inte så för vi kom ingenstans med tanke på att pauls bil var i delar. suck. skittråkigt. hade verkligen sett fram emot det. men det blev inte så. tyvärr. en annan gång. 

målaremästarna håller på i hallen


jag var minsann snäll och fixade fika till arbetarna :)



medan jag satt i soffan så kelade jag massa med deras hund och katt. sååå mysiga!
speciellt med katten (findus), han låg hos mig i stort sett hela tiden. :)
molly var mest bara stirrig, men riktigt mysig när hon väl låg ner.





sen när vi väl kom hem så kollade vi på film, och lite melodifestival. hann typ precis hem till den. andreas och mita kom en sväng och hade mysig lördagskväll med oss. trevligt.

sen var det dags att sova!



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0