när jag sätter igång är jag "unstoppable"

haha. lite sådär rolig jag var där då.
mitt i alltihopa när jag skrev meningen så kom jag att tänka på olas låt i  melodifestivalen i lördags och tyckte att det ordet passade perfekt in i meningen.

jag skulle egentligen ha gått och lagt mig innan, lite tidigare än vanligt men det blev inte så. istället så har jag städat mitt skåp i vardagsrummet. massa konstiga saker där var blandat med massa saker som är bra att ha. har sorterat allting och slängt allt som jag verkligen aldrig kommer att använda ändå.
det måste ju göras plats till min finservis som mamma envisas med att jag ska ta hit. den är ju hemma hos mina föräldrar nu. men jag vet inte, det står rätt så bra där. hihi.
kan den inte stå hos er ett tag till, mamma???

man funderar ju på när man skulle våga använda den, den kostar en herrans massa pengar. nej usch, inte tänka på det mer nu. då blir jag bara mörkrädd. hehe.

 

när jag ändå var igång så städade jag även skåpet där vi har grytor och sånt i köket. hittade en hel massa saker som definitivt inte skulle vara där. ställde våra köksmaskiner i snygg och prydlig ordning, fick även plats med fritösen, det hade jag inte fått om jag inte städat. hehe.

 

ärligt så är jag faktiskt riktigt nöjd med mig själv och min insats. paul kommer däremot bli mindre nöjd imorgon när han ser att där är kartonger i hallen som ska bäras ner i förrådet. han kommer ju inte fatta nånting förrän jag berättar och visar vad jag har gjort. sånt märker inte killar.

 

egentligen skulle jag vilja börja på och ta alla garderober också men det är alldeles för stort projekt för en natt. det kommer ta låååång tid. hehe. det får bli en annan dag, fast det hade varit perfekt att göra det nu när man liksom är igång. men känner att jag verkligen måste sova snart om jag ska orka jobba imorgonnatt.

så nu blir det sängen.

 

nattinatti



Metalnallen

Ja e inte så mycket för sci-fi, men vissa filmer överraskar mig faktiskt, så ska allt se den!

2010-02-09 @ 07:34:27
Bloggadress: http://metalnallen.wordpress.com

marie

Självklart blev det fina cupcakes! Ätbara också ;) det kanske va ännu bättre ;)



Ska ge på mig på att baka något annat idag, men vad har jag inte bestämt mig för än.- haha, det märks att mensen är påväg :P Nää gottesugen eller så äreför att när man bakar så försvinner det bara utav någon konstig anledning... Verkar vara herren som är duktig på att äta ;)



Lite smått galen äru kanske :P Men jag kollar! Något ska jag som sagt var säkert kunna hitta :)

Puss

2010-02-09 @ 13:33:43
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Maria - absolutmarreh

Nu har jag svarat på din, och alla andras frågor i min frågestund. Kolla in min blogg för svaren :)

2010-02-09 @ 16:23:41
Bloggadress: http://absolutmarreh.blogg.se/

Cissi

hehe jag vet faktiskt inte vad det är som gör att ja får mer läsare vissa dagar :O önskar ja visste så kanske man kunde ha de varje dag haha :P



Okej ja ska kika på det snart :P har ju inte riktigt suttit vad datorn på en heel dag i går nästan :P man missar mycket då :P

hum...bra fråga för mig att den heter trubbel i paradiset, SKIT bra måste ja säga haha



Kram

2010-02-09 @ 18:30:44
Bloggadress: http://iissic.blogg.se/

S.

Gaah jag skulle också behöva städa lite

2010-02-09 @ 18:40:54
Bloggadress: http://lookschic.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0