ruggit bra puder & rouge SUPERBILLIGT!!!

jag är ju av åsikten att det är inte alltid det dyraste som är det bästa, och det är verkligen det som det här tipset går ut på. om jag ser något som är grymt billigt som jag skulle vilja ha eller behöva, men som jag vanligtvis köper mycket dyrare så är jag inte den som inte testar, utan går det så går det.

 

och i det här fallet var det verkligen en riktigt positiv överraskning.

jag och emilia var inne en sväng på LIDL idag och där såg jag smink där det stod "2st för 30kr" på skylten ovanför. och det var puder, rouge, eyeliner, concealer och massor av annat. och jag tänkte att det kan ju vara värt att testa så jag köpte puder och rouge.
och det var riktigt jävla bra produkter, på ren svenska.

vad har vi då lärt oss av detta?

Dyrast är inte alltid bäst!!!



så ser alltså förpackningarna ut. när man sen öppnar dem och tar fram själva puderburken så ser jag något jag inte sett innan. en sjukt smart sak. titta själva:



själva pudersvampen har man gjort ett eget fack till under själva pudret. och det är ju såå smart. den blir annars så himla solkig och äcklig snabbt.

detta får definitivt grymt högt betyg av mig och jag ska köra dit senare ikväll och köpa fler. där var inte så många kvar i min färg så det ska jag absolut göra! detta är ju ett tillfälle man bara inte kan bortse ifrån.

pröva själva så får ni se!



Cajsa

Heeej, afrodansen var väldigt härlig! Enkel och rytmisk! Inga problem alls, jag har dock dansat länge tidigare men den var verkligen simpel. Sjukt bra träning också, tycker definitivt du ska testa! Kram

2010-02-08 @ 15:57:13
Bloggadress: http://cajsasdays.blogspot.com

Jennie

fynd ju :) Samtidigt så kanske inte huden andas så bra i sådant smink ?? Jag vet inte, bara en tanke jag fick. Jag vill köpa smink där jag vet att det inte är testat på djur och att det är mineralsmink.

2010-02-08 @ 17:50:02
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

S.

Det ska jag verkligen prova.

2010-02-08 @ 19:28:06
Bloggadress: http://lookschic.blogg.se/

Becca

Har provat pissoff men det funkar inte tycker jag. Det stinker ändå :P

2010-02-08 @ 21:10:19
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0