sandra = effektiv ?

idag har jag fan blivit förvånad över mig själv och vad jag är kapabel till.

jag vaknade redan vid sex tillsammans med paul när hans klocka ringde. stackarn fick springa till tåget, han skulle egentligen ha min bil men mitt i all uppståndelse kom jag på att jag var tvungen att besiktiga den idag. annars hade det varit körförbud på den på måndag. och det vill vi ju inte ha. det var ju bara efterkontroll som tur var!

men vid halv sju tog jag ett snack med stefan och bestämde att han skulle komma och ha bullar med sig och käka frukost, sen skulle han hjälpa mig att ta en titt på halvljuslampan. riktigt trevligt med frukost, duktig som jag var så kokade jag till och med kaffe åt honom. han blev lite förvånad över att vi har kaffekokaren på balkongen. haha. men vi har inte plats i köket. ;)

felet på lampan var att pappa satt i den uppochner. haha. men det är inte så lätt. varken han eller jag visste att man ens kunde sätta i en lampa upp och ner. men det löste sig, och när stefan kört hem så körde jag raka vägen upp till bilprovningen och ställde mig i kö, och den gick igenom busenkelt!

därefter körde jag ner till stan och gick en sväng in på apoteket för att köpa nässpray, därefter var det lagom tills systemet öppnade, så jag stod där utanför precis vid öppningstid bland alla pundare. haha. såg nog skitkul ut. så det blev lite shopping där inne. ;) måste ju ha tills ikväll, köpte lite till therése också. så slipper hon sticka själv till systemet efter jobb.

efter systembolaget körde jag hem och satte mig i soffan och spelade lite supermario för mig själv. nu har jag tränat i tio minuter på min crosstrainer, ska köra ett tag till. tog bara lite dricke- & bloggpaus. riktigt härlig dag är det. jag får se solen och mår hur bra som helst.

men jag kan ju säga som så, att så effektiv som jag varit hittils idag har jag inte varit vid den här tiden på fleraflera år, vet inte om jag någonsin har varit det???
klockan är ju faktiskt bara 12!

resten av dagen då, jo jag ska träna färdigt sen blir det duschen. måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll också, sen blir det att byta om och städa lite här hemma, det ser ut som ett bombnedslag på sina ställen. blir storstädning imorgon. sen måste jag sminka mig lite lätt och packa ner allt som behövs för kvällen. det är ju utgång ikväll. sen ska jag köra till pauls jobb vid halv fyra, och då ska han köra mig till svalöv med min bil, ska förfesta lite med therése hemma hos henne, onödigt att vi sitter själva båda två ju när jag har tid att ta mig till henne. svårare för henne som jobbar till halv fem ju.

gud vilket långt blogginlägg detta blev. men det får det vara värt. det har ju varit lite bloggtorka denna veckan känner jag. men jag har verkligen inte orkat, det har varit så mycket med jobb och så. :(
men förhoppningsvis är jag tillbaka nu. men ikväll blir det som sagt utgång så räkna inte med föör mycket ikväll, blir väl en dagens outfit dock! :)

hoppas ni har en trevlig fredagskväll allihop!

kramar


Sofie

Tack Tack!

Skall du på utbildning en lördag?

Gud vad tråkigt!

Hade varit jätteroligt om ni hade kommit!

Vi får ta och ses en annan dag :)

Pussar och kramar

2010-02-26 @ 14:35:26
Bloggadress: http://svarta.blogg.se/

Jennie

Kul med lite längre inlägg. Jag är skitdålig på att skriva, lägger oftast upp nån bild med lite kort text till.

Jag blir lite avis för att du har supermario dock!!!!

hehe

2010-02-26 @ 19:38:16
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0