värsta snökaoset

herregud vilket väder det är ute. man kommer inte fram med bilarna och det är olyckor och skit överallt. känner att det kommer att gå åt skogen att jobba i natt. men vi kämpar på.

jag bävar verkligen för att gå ut nu om tio minuter. shit. jag får verkligen kämpa inatt. vill inte vill inte vill inte. vill bara sitta inne i en varm, go soffa med en kopp varm choklad under en filt och bara mysa till en bra film. varför kan jag inte få göra det istället?!

usch, nu ska jag inte gnälla. men det hade fan varit mycket härligare. tveklöst. det kunde ju i alla fall varit mkt bättre betalt en dag som denna. men icke, så bra ska man inte ha det. man riskerar både livet och hälsan, men vad har man för det, INTE ETT SKIT!!!

nej gud, jag känner att jag gnäller himla massa fast jag säger att jag inte ska göra det. så nu får det vara slut. jag ska släcka ner och bege mig ut.

tjingeling


marie

Ska berätta för dig när det är klart :P Vi kunde inte beställa tid idag, men imorgon ska vi göra det :D Men jag lovar att jag kommer berätta det för dig inom en snar framtid iaf ;)



Puss

2010-02-03 @ 01:07:59
Bloggadress: http://mlundqviist.blogg.se/

Anna

2010-02-03 @ 12:30:47
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Anna

Haha det blev något knas på den tidigare kommentaren ajja här kommer den riktigt iaf.



De går kanon med sminket nu är det dock uppehåll tills den 16e men därefter är det stenhårt varje dag i 3 veckor. Jag var i Övik igår och kirrade studio secrets montern åååh så mycket snygga ögonskuggor och gloss! Du måste gå och kika på någon kicks längre fram! :)



Nu har jag bakat bullar, och det luktar så gott här inne nu. Sedan blir det en stillsam dag jag ska jobba inatt och imorgon natt!

Är du ledig inatt?

2010-02-03 @ 12:34:36
Bloggadress: http://qtee.blogg.se/

Jennie

Åh gud va snygg design!!! Himla läckert! Har du gjort det själv? Headern var jättemycket i min smak så det får MVG+ =)



Svar: Tack för din söta och snälla kommentar. Jag har en hane och en hona på båda 5 månader. Jag har dom i en bur med 3 våningar. Hanen har 2 våningar medans Bella endast har en våning. Jag har ute dom i lägenheten flera ggr per dag så att de får motion. Typ 30-60 min i taget. Jag ska para dom i sommar, så säg till i tid om du vill ha en unge :)

kramis!

2010-02-03 @ 15:10:06
Bloggadress: http://nennsan.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0