otippad start på helgen

jovisst, det var det minsann.

en kompis var med om något hemskt och jag mådde jättedåligt och var jätteledsen för hans skull. det var kallt och jävligt. men som tur är mådde han bra och jag kunde andas ut.
vad som hänt tänker jag inte skriva om av respekt för honom, det är inte min sak att skriva om det. så därför säter jag punkt för det här nu. punkt!


på vägen hem från jobbet stannade jag till på shell där jag jobbade innan och pratade lite med sanna. riktigt skönt att se henne igen. hon är nog den enda jag saknar med det där stället. skulle personligen aldrig sätta min fot på ett jobb igen med dem cheferna, men det är min åsikt.

vi behöver inte gå in närmare på det. men jag står för vad jag tycker och hela det stället är ett stort jävla skämt!!!

 

när jag sen sovit ett par timmar, på tok för få timmar egentligen men jag är ledig hela helgen ju, så körde jag och hämtade emilia och vi tog en fika och handlade lite mat på maxi. trevligt värre. sen lämnade jag av henne på hennes jobb och gick in i djuraffären och inhandlade en lite leksak till gosan som jag ska ge henne sen. hon kommer bli såå glad, det är hennes favorit!

 

nu har jag kommit hem och jag ska leta upp en bok på internet och sen sätta igång med att städa lite här. det ser förjävligt ut. men köket tänker jag inte lägga två fingrar i kors i för det får paul ta. det var kliniskt när jag lämnade. men dem andra rummen kan jag ta. bara man sätter igång lite härlig musik på hög volym så går det an!

 

tjingeling.  



Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0