sälen dag 6

idag har jag åkt riktigt mycket skidor, har åkt på mammas vanliga carving istället för mina egna snowblades. det var faktiskt roligt, fast jag har inte åkt "vanliga" skidor på flera år. men det ska jag nog göra i fortsättningen. :) det gick skitbra, paul skulle lära mig några knep, och det lyckades. :)

första åket för dagen blev genom trollskogen och här kommer lite bilder därifrån:









det var sjukt härligt väder att åka skidor i idag. jävligt kallt, men riktigt härligt. nere i dalen vid liftarna var det ca 25 minusgrader men sen när man kom upp på toppen sken solen och det var bara noll grader. helt sjukt att det kan skilja så mycket på bara ett par hundra meter.
här är en sjukt snygg bild på paul tagen uppe på toppen:


eftersom det var kvällsåkning här i hundfjället idag så tog vi en liten paus på after-ski'n. det var coverbandet midnight express som spelade och jag gillade dem inte alls.

visst, dem spelade låtarna riktigt bra. det märktes verkligen att dem kunde spela låtarna, men sjunga kunde dem verkligen inte. dem förstörde låtarna, det var så man fick sår i öronen. USCH!!! dem kunde anställt en bättre sångare istället. med andra ord, jag gillade inte det alls.

men några bilder blev det:








just nu sitter vi i stugan och ser let's dance. har faktiskt aldrig följt det programmet såå direkt, men jag tänkte göra det den här gången.

hoppas alla har haft en bra vecka, för det har vi. men imorgon bär det av hem till skåneland igen och till vår älskade gosan. vi ska hämta henne det första vi gör när vi kommer hem. sen blir det massa kel hela kvällen. :)

nu ska jag stänga ner!

tjingeling



city

LÄS!



http://gatc.blogg.se/2010/january/osynlig-man-bland-molnen.html#comment



Håller du med mig?

Kram

2010-01-08 @ 23:09:50
Bloggadress: http://gatc.blogg.se/

evamar

Tänkte bara höra om du har glömt bort att jag vann en goodiebag hos dig i november?

2010-01-09 @ 17:20:43
Bloggadress: http://evamar.blogg.se/

marie

Hjärtat! haha, ledsen att jag är seg med mailet.. Men ska börja nu genast! :D



Bättre sent än aldrig, visst äre så :D

Du får börja uppdtarea lite nu faktiskt, börjar tröttna på att läsa samma inlägg nu :P



Wiiie, snart ska vi träffas! Va heter det, sovplats hos dig eller? :D Håller alla tummarna! Jag menar, jag är ju ändå uppe å städar tidigt så helt dumt äre inte att ha mig sovandes över efter fest :P



Älskar diG!

2010-01-10 @ 14:49:24
Bloggadress: http://marielundqviist.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0