skön ensamkväll, jo tjena!!!

haha ja drömma kunde man ju göra för några timmar sen. suck.

det här skulle bli min mysiga ensamkväll hemma för mig själv med massa mys och film och let's dance och allt vad det heter. men så fel jag hade.
istället har dagen bestått av:
handlat mat på maxi (MASSOR, men fick sällskap av lisette), städat sovrummet, sorterat tvätten, tvättat all tvätten, lagat mat, diskat och städat köket kliniskt.

ni ser själva hur roligt jag har haft det. suck. nu återstår bara att lägga nya lakan i sängen och fixa med kuddar och täcken. sen tänkte jag ta undan det sista i sovrummet så det är klart för dammtorkning imorgon. tänkte även fixa till vardagsrummet så även det kan dammtorkas imorgon när jag gått upp.

oooh, glömde, har faktiskt hunnit med ännu en snabbrunda på maxi nu senare på kvällen där jag träffade emilia för lite skitsnack och en glass! :)
och under kvällen har jag faktiskt hunnit med att spela lite supermario också. dock inte så mycket, men ändå! skitroligt är det. fick ju hem det på posten idag! I love!

imorgon blir det som ni säkert förstått på det jag skrivit innan att jag ska städa hela lägenheten, men ska lämna datarummet och toaletten. toaletten är ALLTID pauls jobb, jag hatar det. sen städar jag nästan allt annat, men han slöar så det tar ungefär lika lång tid. hehe. och köket har jag ju nästan tagit helt idag så det är rätt lugnt. men datarummet brukar jag också ta annars, men det såg ut som kriget när jag kom hem från jobb i morse så det får han minsann göra själv. se själva hur det ser ut: 

                               

imorgon måste det vara helt städat på kvällen för då kommer tobbe och malin till oss för myskväll. tänkte bjuda på middag, sen blir det spela spel och jag och malin ska ta några cider, kanske en flaska vin till och med! tobbe skulle köra. hihi.

nej nu ska jag slänga upp lite andra inlägg. kan inte hålla på och dalta om såna här tråkigheter! hehe.

kramis



B

sv: Oh, would you do that for me? :) Jag tänkte ha den när du redan är ledig så du inte behöver ta ledigt, så tänkte tajma in den på så sätt :) Men tack ändå :)

2010-01-16 @ 20:45:53
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0