sovit riktigt länge

gud vad jag har sovit. kan inte tro det. men jag somnade kanske två-halv tre inatt och gick upp nu halv två. gud så skönt. klockan har visserligen ringt tidigare men jag har tryckt bort det och ställt in nytt alarm och somnat om. fattar inte hur jag har kunnat sova såhär länge.

idag är det dags för jobb igen. känns mer tråkigt än vanligt med tanke på att jag och paul inte har varit med varandra direkt i helgen. menmen. sånt är livet. på onsdag kommer jag ju vara ledig igen i två dagar så då blir det mys. har redan bokat upp heeeela onsdagskvällen. längtar...

igår hade jag som sagt kalas för släktingar och så här hemma och det var riktigt lyckat. är supernöjd över mitt första kalas som jag helt och hållet fixat iordning själv. riktigt nöjd!
jag bjöd på bullar med massor av olika sorters pålägg, mums! hade beställt bullar på maxi som jag var och hämtade så dem var alldeles färska. har någon kvar som jag tänkte äta nu! :)
sen hade jag ju gjort paj till efterrätt. men det vet ni ju. hehe.
fick lite presenter också faktiskt: presentkort på väla, svarta muggar från höganäs keramik, tre plockskålar från höganäs keramik & fyra stycken djupa tallrikar tillhörande finservisen jag samlar på (har bara två tallrikar kvar nu sen har jag rubbet).

nej nu ska jag käka och packa lite och förhoppningsvis hinner jag spela lite wii innan det är dags att köra!

 

tjingeling



Marie.

haha, du fick det! Men du har ju hängt ut mig i din blogg också :P



Jaaa men visst va den fin! :) Han har ju jobbat hela tiden så inte kunnat fixa min blogg, men nu äre ju bara lite små pill kvar sen är den kanoners! Ska göra lite andra headers också så att jag kan byta ut.. Nu äre ju snart alla hjärtansdag därav den där puttenuttiga :P Sen blire andra bullar!



Japps, å det ska bli så kuuuuul såååå! Jag längtar halvt ihjäl mig. Dumt att göra det helt, eftersom att det kan sluta med en död... :S Shiiit ballar ur!!!



Saknar dig!

2010-01-18 @ 14:17:54

B

sv: torkade gojibär

2010-01-18 @ 14:22:02
Bloggadress: http://isladebecca.blogg.se/

Anonym

hihi, de är jobbigt men jag vill ju verkligen ner ivikt hehe

2010-01-18 @ 14:46:50

Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0