spotless home - I like!

nu ikväll har det varit storstädning här hemma, känns riktigt jävla bra nu kan jag säga, det har verkligen varit försummat den senaste tiden.
alla som brukar läsa min blogg vet att min kära sambo inte gör speciellt mycket här hemma, och de senaste veckorna har jag inte heller gjort det mest för att sätta ner foten och visa hur mycket jag verkligen gör som han inte märker. och jag kan säga att han fattar poängen nu.

sen tycker jag inte det är rätt heller att gosans bebisar ska födas in i ett smutsigt, dammigt och stökigt hem som kan jämföras med gazaremsan eller irakkriget. haha. nej, skämt å sido. det har verkligen sett föör hemskt ut. men nu är det borta jag är grymt glad för det!
nu trivs man här hemma igen.

nu har jag precis duschat och ska strax föna håret, vill ju inte lägga mig med blött hår när det är jobb som står på schemat imorgon. morgonfrisyren är mycket värre när man lagt sig med blött hår än när man gjort det med torrt. det går liksom inte att få ordning på det på morgonen när man inte fönar det på kvällen, inte med mitt långa rufs i alla fall. hehe.

har fått en ny favoritlåt förresten, kommer i nästa inlägg!

sen ska jag sova. nattinatti!


Kommentarer

Ditt namn :
Kom ihåg mej ?
E-post : (bara jag som ser)

Blogg / Hemsida :

Varsågod, ordet är ditt :
ha en underbar dag!
RSS 2.0